תודה על התגובה!לפי מה שהבנתי מהטכנאי של המיני בר שאותו אני תמיד מזמינה (לתקן את אין ספור התקלות של ריבר) הספיריט לא נמצא בשוק מספיק זמן בשביל שאפשר לדעת אם הוא מוצר טוב. צריך לעבור כמה שנים בשביל לדעת כזה דבר. שנה וחצי לא מספיק .
תודה על התגובה!
יש מישהו שיש לו את המיניבר כרגע והוא מרוצה?
עדיין ממליצה על המכשיר?מכמה שיש להם את המכשיר כולל אני לא לקחנו את השירות.
המכשיר לא כ"כ יקר ששווה לשלם עליו 65 בחודש.
מרגיש לי שזה ממש מצווה לפרסם שאנשים לא יבזבו על זה את כספםלפני כמה שנים קנינו מכשיר בר מים מחברת הדס בר מים.חם/ קר.בסך 2600 שח.כבר בחדש הראשון היתה בעיה במכשיר.הלחצנים לא עבדו כמו שצריך, וכעבור תיקון על ידם החם לא חימם.וכך הלאה הוצרענו להזמין את טכנאי החברה חמש פעמים! בכל קריאה שקראנום.היתה המתנה בת שבועיים לפחות! גם לאחר תיקונים למיניהם .נשאר הבר מים לא מחמם במצב שבת עד היום הזה.כאשר ארכו הימים והנה הגענו לחודש ה תשיעי מקנייתו.כאשר כבר נמאס מלטפל המכשיר שקנינו היתה עבור הנאה ממנו בחול ושבת.והנה עיסוקינו בו נהייתה רק בהמתנות לטכנאים...שוב קראנו לטכנאי בנסיון אחרון.ואז...אז החברה אמרה שמאחר ובאופן אחריות נכתב שאין האחריות לשנה אלא אם כן רוכשים מהם מסננת למים.ואנו לא רכשנוה.על כן פגה האחריות ועלינו לשאת בעול התשלום...
יש לציין שבקניה עצמה.הטכנאי הסביר קצרות את השימוש ועיקר דבריו נסוגו על ה מסננת שחשוב לקנות.בתוספת תשלום רב.יחסית .לאחר מכן שמעתי מהרבה לקוחות שגם להם נושא ה מסננת הוא היה השיח העיקרי בעת הקניה.וכנראה הוא הכסף הגדול שלהם...
ובכן כיום לאחר תקופה קצרה יחסית אנו עם מכשיר יקר שלא עושה את העבודה מיום הוולדו...
הבן עתה האיך להביא את עושר מיד עושקו.
ולפחות, אל תפלו ביד אנשי מרמה אלה.
זה אבא שלי פירסם אחרי שקנה
ההורים של אשתי גם כן יש להם את זה
מכשיר עם תקלות לא מספיק קר/ חם
חושב שזה המוצר חשמלי הכי לא משתלם שהם קנו אי פעם.
לא להתקרב!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים