בשעה טובה המענק לעצמאיים

אם אני מגיש מחר,
מתי אני אמור לקבל ? ...

לא קראתי ממש הכל,
אז אולי ענו על זה פה.
מישהו יודע מה אם שנה שעברה בדיוק במרץ אפריל הייתי בחופשת לידה?
מה יהיה המדד?

נתוני מענק הסיוע לעצמאיים בעקבות התפשטות נגיף הקורונה
מענקי סיוע בסכום כולל של כחצי מיליארד שקלים הועברו עד כה לכ-122 אלף עצמאיים

לפי נתוני רשות המסים, מאז נפתחה האפשרות להגשת בקשות לקבלת מענק סיוע לעצמאיים בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ועד אתמול בחצות, נמצאו כ-122 אלף עצמאיים זכאים למענק בסכום כולל של כחצי מיליארד ₪ שכבר הועבר לחשבונם. תשלום ממוצע למענק לעצמאי עומד על 4,074 ₪. עצמאיים שיגישו בקשה היום (07/04/2020) יוכלו לראות את הכסף בחשבונם במהלך חול המועד פסח. יחידת המחשוב ברשות המסים תמשיך לפעול במהלך ימי חול המועד על מנת לתת מענה לעצמאיים, ובקשות שיוגשו במהלך החג יטופלו.
אתמול אחה"צ, שלחה רשות המסים הודעות סמס לעשרות אלפי עסקים שזוהו כפוטנציאליים לקבלת המענק וטרם הגישו בקשה. בעקבות ההודעות חל גידול מואץ בקצב הגשת הבקשות. בנוסף, יעלה היום (07/04/2020) קמפיין שנועד לעודד זכאים פוטנציאליים להגיש בקשות למענק.
בהתאם לתקנות החירום שאושרו בממשלה, ניתן להגיש בקשות לקבלת המענק בתוך 70 ימים מיום פרסומן ברשומות (2 באפריל 2020). לצורך קבלת המענק, ניתן להגיש תביעה בהליך פשוט, באמצעות טופס מקוון, באזור האישי באתר רשות המסים. בדיקת הזכאות וחישוב סכום המענק מבוצעות על ידי רשות המסים ומוצגות באזור האישי. המענק ישולם לעצמאי לאחר קביעת הזכאות, באמצעות זיכוי חשבון הבנק.
לחצו כאן להגיש בקשות למענק הסיוע
לחצו כאן למידע כללי בנושא באמצעות שיחת צ'ט בוט

דף זה עודכן לאחרונה בתאריך 07.04.2020

תודה רבה @יהודה מילר .
מישהי סיפרה לי שהיתה לה בעיה,
ועזרתם לה לפתור אותה כמה שיותר מהר,
בטוב לב ובמקצועיות רבה!

תודה !
מכל הלב !

לא ענו לי תשובה
אם אני רוצה שיחשבו לפי 2019
אני יכולה לחכות לאחר הגשת הדוח?

לא ענו לי תשובה
המייצג שלי לא הגיש עדיין דו''ח על 2019 שאז יש לי הרבה יותר הכנסות
שווה לי להמתין עד שהוא יגיש את הדו''ח או שממילא יעשו חישוב חדש כשהוא יגיש ויתנו לי את ההפרש?

לא ענו לי תשובה
המייצג שלי לא הגיש עדיין דו''ח על 2019 שאז יש לי הרבה יותר הכנסות
שווה לי להמתין עד שהוא יגיש את הדו''ח או שממילא יעשו חישוב חדש כשהוא יגיש ויתנו לי את ההפרש?
עדיף וכדאי להמתין להגשת הדוח ורק אז להגיש את הבקשה למענק.

מישהו יודע? יכול לעזור?
קיבלתי הודעה שיכנס לי ב8/4
ועדיין לא רואה בחשבון בנק מישהו יודע למה?
ואגב מה עם הסכום שהיה אמור להיכנס לכל משפחה לפי מספר הילדים

לענ"ד.
הסיבה שמחייבים להגיש בקשה. למרות שכל הנתונים גלויים להם.
היא כדי לחייב את המבקש להצהיר שבמקרה ויתברר שהוא צריך להחזיר הוא יחזיר. ולכן רק אם יש הו"ק חתומה וחשבון בנק רשום זה מאפשר להגיש בקשה פלוס התחייבות להחזיר עודפים.

נכנס לי לחשבון !

עוד לפני שבת !

תודה !!!

רשמו שצריך להצהיר אח"כ על המענק הזה כהכנסה
האם צריך להוציא עליו קבלה??
אין צורך להוציא קבלה/חשבונית,
אבל זה בהחלט נחשב כהכנסה לעניין הדו"ח למ"ה של שנה הבאה. ותשלמי עליו מס הכנסה כחוק. [מע"מ וביטו"ל אין צורך לשלם על זה].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה