שכחתי לציין שזה לשבת. אז בולונז' שהוא טעים מאאאד! ישאר ליום חול אחרי הכל...בלונוז,
בדקות -את מטגנת בצל מוסיפה את הבשר הטחון עם פפריקה פלפל מלח לטעמכם מטגנת תו"כ ערבוב על אש נמוכה כ10 דקות עד שהצבע משתנה ומערבבת עם מקרוני מבושל ארוחה שלימה מכלום זמן...
וכמובן - פלפל ממולא...
מה הכוונה? חומס שעליו יש בשר מטוגן וכו'...חומוס בשר.
מעניין? אשתף.
וואוו, איך שחכתי מעראייס????ארעיס
בשר אבל לא מטוגן, מתכון טורקי טוב.מה הכוונה? חומס שעליו יש בשר מטוגן וכו'...
מעניין אותי מתכון, למרות שלשבת זה לא יעזור לי...וואוו, איך שחכתי מעראייס????
הכי מומלץ!
(פיתה מלאה בבשר טחון, שצולים על מחבת פסים או על הגריל.)
מתאים לסעודת שבת?בשר אבל לא מטוגן, מתכון טורקי טוב.
(שייך ללחמעג'ון, אבל הועתק לחומוס)
ג"כ לא לשבת, אוכלים ישר מהמחבת...וואוו, איך שחכתי מעראייס????
כן, בתור משהו צדדי יותר, אבל כן.מתאים לסעודת שבת?
נכון, הוא קצת אפילו חגיגי, מזכיר אירוע בארמונות חן.נראה לי בורקס בשר מתאים יותר... לטעמי,
אז אשמח למתכון!כן, בתור משהו צדדי יותר, אבל כן.
לא עובד.. או שאני הבעיהקישור למתכון בורקס בשר מצוין -https://www.10dakot.co.il/recipe/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F/
את האמת זה פשוט מאוד, וכל אחד יכול לעשות איך שבא לו, אני עושה ככה:אז אשמח למתכון!
נשמע טוב!!!את האמת זה פשוט מאוד, וכל אחד יכול לעשות איך שבא לו, אני עושה ככה:
בשר טחון לסיר עם טיפהלה שמן (כדי שלא יהיה מטוגן), עליו - כמון, מרק עוף, צנוברים, חוואייג', וכמובן קצת בצל מטוגן,
מערבבים בלי להפסיק כדי שלא יידבק ויישרף, עד שזה מוכן לגמרי ושמים על החומוס.
אצלנו זה לא נשאר דקה מעל המותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים