תודה רבהאם תרצי אחפש את הקישור.
סליחה על ההקפצהאני הזמנתי לבוגבו בי 5 גגון
הגיע מושלם!
נראה ממש כמו המקורי רק חסר את הסמל באמצע הגגון.
חוץ מזה ממש אותו הדבר.
אם תרצי אחפש את הקישור.
בבקשה אני הזמנתי את התכלת ומאוד מרוצהסליחה על ההקפצה
אשמח מאד לקישור
ואיי בדיוק גם רוצה להזמין את התכלתבבקשה אני הזמנתי את התכלת ומאוד מרוצה
זה מגיע עם הברזלים?בבקשה אני הזמנתי את התכלת ומאוד מרוצה
![]()
20.52US $ 46% OFF|עגלת שמש צל לbugaboo Bee 5 דבורה 3 דבורה + Pram הוד סוכך חופה כיסוי תינוק עגלת אבזרים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא את הברזליםזה מגיע עם הברזלים?
האם זה מתאים גם ל בי 6?בבקשה אני הזמנתי את התכלת ומאוד מרוצה
![]()
20.52US $ 46% OFF|עגלת שמש צל לbugaboo Bee 5 דבורה 3 דבורה + Pram הוד סוכך חופה כיסוי תינוק עגלת אבזרים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אין לי מושג תנסי...בא לי בצבע כתום
הוא לא נותן אופציה כזאת
את יודעת אם יש מה לבקש?
הגגון נפתח עם רוכסן?אני לא יודעת אני הזמנתי לB5
אולי אפשר לשאול את המוכר.
לגבי תמונה אין לי כרגע זמין אולי בהמשך אצלם.
אין לי מושג תנסי...
והגגון מבד דקיק או כמו של בוגבו ממש?הגגון נפתח עם רוכסן
ולדעתי כן שווה זה ממש אותו הדבר.
אין לי תמונה זמינה אולי בהמשך אצלם
הזמנת מהקישור שלמעלה?אני הזמנתי
התאכזבתי
לא דומה לא כמעט...
מצרפת לך תמונה-הגגון נפתח עם רוכסן?
שווה באמת להזמין מאלי גגון לבוגבו בי 5?
אשמח לתמונה של העגלה שלך כדי לראות אם שווה להזמין
תודה
תשימי לב שזה לא מתוח ממש כמו המקורי.. והגימורים לא אותם גימורים יפים וחזקים...מצרפת לך תמונה-
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //