- הוסף לסימניות
מול כזה משפט מוזר אין באמת מה לענותהמצב עכשיו זהה למצב כשהם היו באופוזיציה.
מול כזה משפט מוזר אין באמת מה לענותהמצב עכשיו זהה למצב כשהם היו באופוזיציה.
סתם מעניין,מה נראה לך יקרה אם יפרשו הצווים יתבטלו ?אז רק כשבחורים והאברכים יהיו בכלא בעוון השתמטות הם יפרשו?
או שגם אז הם יגידו -אף אחד לא מגוייס, לא נורא שהם נמצאים בכלא ולא בכולל / ישיבה...אז אפשרי להישאר בממשלה, העיקר שהיהדות החרדית ניצלה בזכותנו!![]()
מה מוזר?מול כזה משפט מוזר אין באמת מה לענות
נניח ולא יתבטלו.סתם מעניין,מה נראה לך יקרה אם יפרשו הצווים יתבטלו ?
יותר גרועהמצב עכשיו זהה למצב כשהם היו באופוזיציה.
כןאבל למה הם בפנים? בשביל שיהיה להם משרת שר ?
הם לפחות ינסוכן
מה אכפת לך?
וברצינות
מה יעזור שיפרשו?
תוכיח אחרתמול כזה משפט מוזר אין באמת מה לענות
אכן רלוונטי רק עבורם, למרות שנוסח ההודעה עלול להטעותרלוונטי לפטורי גיוס שקיבלו דרגה זמנית.
מה מוזר?
רוצה לפרט לי על משהו שקודם לטובת הציבור החרדי או היהדות בקואליציה האחרונה?! אחד?! אפשר אולי משמעותי?!
לא יתבטלו.
אבל למה הם בפנים? בשביל שיהיה להם משרת שר ?
וכמה קיצוצים?אתה אמיתי ?
אתה יודע כמה כסף עבר בתקציבים האחרונים למגזר החרדי בועדת הכספים לבד
אתה יודע משהו על קרית גת מערב שהורדה מהפרק באופוזיציה וחזרה כעת למכרזים עבור המגזר
יש לי עוד הרבה אבל אני לא עומד בקצב של התגובות אז נמשיך בהמשך
הם לפחות ינסו
לחבור לגוש אחר
ולהעמיד את הנושא על ראש הדאגה ועל נס ודגל.
תדע כל מפלגה שתצטרך את אצבע הציבור החרדי
מה תנאי הסף.
אני לא מצביעה למפלגה כדי לסדר לאי מי תפקיד רכב
אני מצביעה כדי להשפיע
ושהוא ינסה להשפיע גם על חשבון טובות הנאה שלו
גם אם נראה שזה קשה ולא מצליח - לא ירפה מלנסות באמת על חשבון הכסא והנהג
הוא שליח שלי. ולא מישהו שהסכמתי לפנק במשרה וכסף.
החרדי המצוי לא ראה מכל זה שקל נוסף בחשבון,אתה יודע כמה כסף עבר בתקציבים האחרונים למגזר החרדי בועדת הכספים לבד
לשחרריושב פה אדם על המקלדת בלי לחשוב על שום השלכה מממשלה עם השמאל ואויבי הדת
ובלי לחשוב קובע שעדיף איתם
שם לך אתגר - תן לי את ההשלכות השליליות בישיבה עם קריב לזימי ושאר ה...
אתה אמיתי ?
אתה יודע משהו על קרית גת מערב שהורדה מהפרק באופוזיציה וחזרה כעת למכרזים עבור המגזר
איןנשמח לשמוע על עוד הישגים.
מה יעזור קרית גת מערב ומשרד השיכון אם לא נוכל בכלל לגור כאן??אתה אמיתי ?
כן, מספיק לדאוג ליראת שמים של מי שממילא יעשה מה שהוא רוצה בלי קשר לחוק על חשבון זה שהציבור החרדי עוד רגע לא יכול בכלל לחיות פה.אתה מוכן לשבת בממשלה עם גלעד קריב ולזימי וכל מיני חכי"ם משוקצים
שברור לך שלצד הגיוס הממשלה שלך תתמוך בכל החוקים והמיזמים שאני אפילו לא יכול לכתוב פה כי זה יחסם בנטפרי
ברור שזה נשמע קורץ ומפתה אבל ברור שיש לזה השלכות דרמטיות על תחבורה ציבורית בשבת, על תמיכה במיזמי....
אתה מודע להשלכות של זה???
ועל המון צפרדעים שנצטרך לבלוע
נראה לך הגיוני שזו החלטה שתתקבל על ידי הציבור או על ידי גדולי הציבור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים