איך יעבוד אם ה activex שלו מבוטל?נכתב ע"י עשרים ושתים;809141:זה קורה גם אם אתה מפעיל ie ללא תוספים iexplore -extoff ????
איפסתי.נכתב ע"י DVD COAN;810010:תעבור על הגדרות הדפדפן תאפס את כולם לברירת מחדל
בעניין הגדרות אבטחה בטל את האבטחה ובדוק אם אתה מצליח להכנס
ככלל במכשירי DVR ישנם הגדרות אבטחה שיש לבטל כדי לאפשר התחברות
כנראה הגדרת אבטחה בדפדפןנכתב ע"י שי דרומי;810205:איפסתי.
ביטלתי
אני יודע, וזה מה שחיפשתי.
למעשה, בעל המערכת פנה לחברה שהתקינה את המצלמות והם ערכו הגדרה כלשהיא שפתרה את הבעיה. לא הייתי שם ולא ראיתי מה הם עשו שם.![]()
נכתב ע"י שי דרומי;810205:איפסתי.
ביטלתי
אני יודע, וזה מה שחיפשתי.
למעשה, בעל המערכת פנה לחברה שהתקינה את המצלמות והם ערכו הגדרה כלשהיא שפתרה את הבעיה. לא הייתי שם ולא ראיתי מה הם עשו שם.![]()
לאאאאאאאא, ב'מת? איך לא עליתי על זה לבד?!?, פשוט גאוני. מויראדיג.נכתב ע"י pc com;810406:אם אתה יודע כיון הבעיה אז תפנה להם, במקום תפנו כאן
אכן מסתבר, אבל עניין אותי מה בדיוק.נכתב ע"י DVD COAN;810234:כנראה הגדרת אבטחה בדפדפן
לא.נכתב ע"י chaim1989;810249:הכתובת היא בhttps?
נכתב ע"י שי דרומי;810803:אכן מסתבר, אבל עניין אותי מה בדיוק.
הפקד (webclient) מותקן כראוי, אני מתחבר למסך הזיהוי של המערכת (משתמשנכתב ע"י DVD COAN;811029:מצלמות אבטחה משתמשות בהתקנת פקדים מסוג ActiveX כדי להציג את ממשק המערכת וזרימת נתוני המדיה ליעד המתחבר.
מצד האבטחה דפדפנים מוגדרים בברירת מחדל לא לאפשר התקנת הפקדים
על כן בדפדפן IE לדוגמה יש לפנות לשורת התפריטים בחירה בכלים -> אפשרויות אינטרנט -> בחלון שנפתח לבחור בלשונית אבטחה -> שם לבחור בכפתור "רמה מותאמת אישית".
בחלון ששנפתח יש לגלול את הרשימה עד לאפשרות "הורדת פקדי ActiveX לא חתומים" הנמצאת תחת הקטגוריה "פקדים ותוספות של ActiveX,
ולשנות את האפשרות ל"הצג שאלה".
ישנם מערכות שמצריכות עוד מספר שינוים בהגדרת הפקדים תוכל לברר זאת על פי דגם הDVR באתר היצרן
לאחר מכן הפעל את הדפדפן מחדש והתחבר ליעד
בעת התחברות אמורה להופיע הודעת אזהרה, שתאשר אותה
כעת הגישה אמורה להתאפשר.
במידה וקיים ברשותך דפדפן גרסת IE 9 הידוע בבעיות חיבור לDVR לעיתים קרובות תוכל להחזיר את הדפדפן הקודם IE8, שפחות מגביל את הצפייה מרחוק במצלמות או להשתמש בדפדפן אחר.
חחח הצחקת "את רבי"נכתב ע"י שי דרומי;810802:לאאאאאאאא, ב'מת? איך לא עליתי על זה לבד?!?, פשוט גאוני. מויראדיג.
ואלי כדאי שתזכיר לי מדי פעם בשביל מה נכנסים לפה. קורה לי שאני שוכח. אבל בעדינות ככה, ברמזים דקים כאלו, כמו שאתה רגיל.
ושוב שכויעח על ההברקה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים