לכאורה לא עברתם שום איסור אלא אם כן ידעתם כבר שזה מה שקורה בטסלה, ואעפ"כ עברתם לידעברתי השבת ליד טסלה והנה האורות נדלקים (וגם המסך בתוכו)
כן, המערכת עובדת על חיישן תזוזה שאפשר לבטלו (אני לא יודע איך אבל יש כאלה שלא נדלק)
אנא תעזור לי ולכל עם ישראל לשמור שבת לכתחילה ותבטל את החיישן לפני שבת
או שתכתוב פתק שהרכב נדלק
תודה רבה ושבוע טוב
לכאורה לא עברתם שום איסור אלא אם כן ידעתם כבר שזה מה שקורה בטסלה, ואעפ"כ עברתם ליד
לכאורה אתה צודק אבל בכל הייתי מעדיף לוותר על ההלם והצד שאולי וגם על הרגשלכאורה לא עברתם שום איסור אלא אם כן ידעתם כבר שזה מה שקורה בטסלה, ואעפ"כ עברתם ליד
לא הבנתי זה שוגג!!!לכאורה לא עברתם שום איסור אלא אם כן ידעתם כבר שזה מה שקורה בטסלה, ואעפ"כ עברתם ליד
שוגג זה אם מתכוונים לעשות את המעשה אבל לא יודעים שאסור או שלא יודעים ששבתלא הבנתי זה שוגג!!!
שוגג זה לא ידע שהמעשה עשה זה איסור או שלא ידע ששבת היום.לא הבנתי זה שוגג!!!
נכון מחילה אבל עדיייין אינו מתכווין בפסיק רישא אמנן לא ניחא לי' אבל זה פסיק רישאשוגג זה אם מתכוונים לעשות את המעשה אבל לא יודעים שאסור או שלא יודעים ששבת
שמא???קצת התבלבלת.
בלי ח"ו להקל ראש בשימוש שלו באינטרנט,
מה שכתבת קצת...
אני מאוד מקווה
אין זה דומה כי שם כל פסיעה אתה לא יודע שיש מצלמה וכשבטוח יש מצלמה שפועלת אם אין לך עניין בזה נראה לי נחלקים בזה הפוסקים [רוב העולם מקל] ואם יש לך בזה עניין זה ניחא ליה ואז זה הרבה יותר חמורמסתבר שהפעלת השבת כמה עשרות מצלמות ללא ידיעתך.
זוהי המציאות.
וההיתר הרווה של 'מתעסק' וכדומה
וזה באמת בעיהאגב, יש הרבה מקומות שעוברים ליד בתים פרטיים ונדלק האור בכניסה ואי אפשר לדעת קודם ורק כשעוברים רואים שנדלק האור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים