תלוי בתשובה לשאלה האם ההשלמה למינימום נכללת בהמרה או לא
איך חישבת כמה זה יחשב לאופק?אחרי שחישבתי מה זה אומר לגבי אופק?
כ200 ש"חיש לך כיום השלמה למינימום?
תלוי בתשובה לשאלה האם ההשלמה למינימום נכללת בהמרה או לא
עמוד 12עד לא מזמן גם אני חשבתי כך.
אבל לאחרונה העלו פה מספך שאומר שהשלמה למינימום לא נחשבת להמרה לאופק, ואז הגמולים מאד משמעותיים.
זה משהו שלגמרי שווה בדיקה, כי יש לו משמעות כספית עצומה להמון מורות.
השאלה היא איך בודקים את זה
אני מכירה את המסמכים שהבאת. מדובר על מסמכים מ2008, ועד לא מזמן חשבתי שלא היה שינוי מאז.עמוד 12
ועוד יותר מוסמך כאן
עמוד 19
לדעתי חלק ממרכזי ההשתלמויות משקרים ומעלימים מידע בנושא ביודעין.
שבעצם אומרת שמ2012 זה השתנה.@טילון מצרפת
ואם כן ואם לאאז גם עבורך זאת התשובה-
ואם כן ואם לא
כאילו איך מחשבים את זה
ובהזדמנות זו נראה לי שהגיע הזמן להודות לך בשמי ובשם כל המורות/ים שכאן איך שאת תמיד מסבירה ועוזרת בסבלנות וכנראה גם במאור פנים ... אין מילים הרבה הצלחה וסייעתא דשמיא
מדריך שכתבתי לחישוב דרגת השכר באופן עצמאי:
אופק חדש אמור לשמר את הזכויות של העובד. דהיינו שלא ילהרוויח פחות ממה שהרוויח.
באופק חדש ישנן טבלאות שכר לפי דרגה וותק. (קווי אורך וקווי רוחב - כמו לוח הכפל)
1. לקביעת דרגת השכר באופק, ראשית בודקים את הותק של העובדת,
מקבלים את טבלת השכר באופק , לפי דרגות. 1,2,3 וכו'
אח"כ בודקים איזה דרגה מהם תקבל העובדת:
2. חוזרים לתלוש המשכורת ממרץ לפני הכניסה לאופק, ומחשבים את התוצאה של הרכיבים הבאים (אם ישנם) ביחד:
(אם את לא זוכרת איך נראה התלוש שלך, אפשר להוציא מכאן
)
השכר המשולב
(תוספת 1987)
תוספת מסגרת 87
( תוספת 1994)
תגבור 94
תוספת 2001
תוספת 2008
גמולי השתלמות וכפל תואר
תוספת הכשרה
גמולי תפקיד שאינם קיימים עוד בהסכם "אופק חדש" (כגון גמול פיצול).
תוספת השלמה לשכר המינימום (מופיע בעמוד 12 בקישור למטה האחרון)
3. את הסכום המתקבל מהרכיבים הנ"ל מכפילים ב'מקדם המרה' שזה נע בתוספת של בין 17%-37% לפי הטבלה הבאה
צפה בקובץ המצורף 998231
4. חוזרים לטבלאות הדרגות של אופק חדש ובודקים מהי הדרגה הכי קרובה לסכום הזה.
אפשר כאן לראות את הדרגות ע"פ מילוי ידני בשורה דרגה באופק.
5. אם רוצים לראות את המשמעות של גמולים לפני הכניסה באופק, פשוט חוזרים למחשבון "יוניק" של "טרום רפורמה"
https://tlush.edu.gov.il/Calculators/OldWorld ומכניסים את מס' הגמולים, ופשוט רואים האם ישנה משמעות ברכיבי הסכומים הנ"ל, מכיון שבד"כ יש "תוספת השלמה לשכר מינימום", כך שגם אם עושים גמולים, זה אמנם מעלה ברכיב "גמולים" אך מוריד כנגד זה ממש ברכיב "שכר מינימום" האמור להשלים לסכום מינימלי קבוע.
כך שבניגוד לאוירה הסוחפת שיש משמעות לריבוי גמולים לפני אופק, בד"כ אין משמעות!! בדקו בעצמכם!
6. באופק ישנה התחיבות להשלים לתואר ראשון ( B.A) אבל עד אז הסכום יורד. בדרך הבאה (לפעמים ישנה השלמה חלקית? למפרע):
את הסכום העולה מסעיף 3 הנ"ל אחרי תוספת האחוזים, מורידים 20% ואת הסכום העולה (80%) קובעים בדרגות אופק של בעלי בכיר בלבד. ישנה טבלה מיוחדת להם, וגם את דרגות אלו ניתן לחשב כאן בלשונית דירוג https://tlush.edu.gov.il/Calculators/.
ניתן לקרא כאן עוד:
האם זה מיועד גם לגננות?לכל המעונינת בגמולים לפי הכללים החדשים שניתן ללמוד רק 3 בשנה גם בעולם ישן
ידוע לי על מישהי שארגנה קבוצה ל3 גמולים ב2000 ש"ח ללא צורך להגיע ללימודים כלל לפרטים z05041911 בגימל
לא יודעת אם יש הבדל בין מורות לגננותהאם זה מיועד גם לגננות?
אני גננת מעל 20 שנה בלי תואר, האם יהיה לי שווה וצורך לעשות גמולים שאולי הרשת תעבור לאופק חדש?
עד כמה זה משנה במשכורת?
www.prog.co.il
אני הייתי באופק, עשיתי 12 גמולים ועכשיו נכנסתי איתם לעוז וקוצרת את הפרות...למי ידוע אם מורה שהיתה באופק ועוברת לעוז יכולה לנצל את המעבר ולעשות את המקסימום גמולים? ( כמו שאפשר לעשות לפני שנכנסים בכלל לרפורמה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים