כשהייתי ילד בחדרנכתב ע"י tofi;1585755:נזכרתי בסבא שלי שקנינו לו מכשיר פקס.
לאחר תקופה די ארוכה של הדרכה ומס' פעמים שבהן השתמש בו בעצמו, היינו בטוחים שהוא כבר קלט איך זה עובד עד לשיחת הטלפון שבה סיפר לאבא שלי שהוא רוצה לשלוח לו משהו בפקס ובגלל שהוא רוצה לשלוח את זה גם לאחי הנשוי, אז הוא הכין שני עותקים![]()
נכתב ע"י יוסף צבי;1586954:כשהייתי ילד בחדר
הגיע חבר אחד ואמר שאבא שלו קנה מכשיר
שמכניסים דף ותוך כמה דקות הדף עף עד לארה"ב![]()
נכתב ע"י אמאשל2;1587032:אחיין שלי שהיה בן חמש הסתכל על הדף שיצא זה עתה מהמדפסת ושאל?
אם הדף עובר מהמחשב דרך החוט - איך זה שהוא יוצא ישר כ''כ?
נכתב ע"י גרנולה;1587455:זה מזכיר לי על עצמי!!
כשהייתי ילדה הייתי מקשיבה כל ערב לפני השינה לקלטת סיפורים. והייתי בטוחה שהמספרת את הסיפור נמצאת בתוך הטייפ! וכל ערב מספרת מחדש את אותה קלטת.
אני זוכרת שאחי הרבה פעמים היה מחזיר אחורה קטעים מסוימים, הייתי מחננת אליו שלא יעביר, מרוב רחמנותי למספרת שבטח אין לה כוח לחזור עוד פעם. ........
כשמדובר היה בקלטת שירים, הייתי מנסה לחשוב איך יכולים מקהלה שלמה של ילדים להיכנס לתוך הטייפ ועוד עם אורגנית! מסכנים, בטח צפוף להם. ואני זוכרת שהרבה פעמים, לא הייתי מדליקה מרוב רחמנות עליהם.![]()
נשמע הזוי, אבל אמיתי לחלוטין, עד שגדלתי והבנתי...
ת'אמת, גם לא דיברתי על זה עם מבוגרים, זה היה ברור לי כשמש.
נכתב ע"י NBR;1587446:בת 3:
"אמא תאכלי אותי"(תאכילי)
לא הצלחתי לערוך את ההודעה אני כותבת שובנכתב ע"י חנון;1585616:הבן שלי שמע אותי מספרת את הבדיחה ואומר לי אני רוצה שתלדי אבל תלדי אחרי ר"ה כי אין זמן
אמרתי לו מה אתה מחקה את הבן דוד הוא אומר לי כי אני רוצה שתכתבי את זה בפרוג![]()
נכתב ע"י במבה נוגט;1586637:
בערב פסח בחנות היין - בעלי שמע את הערבי שואל את המוכר אם היין הזה "קשור לפסח"
שילוב בין 'מונוגרם' ל'לוגו'.נכתב ע"י לו יצוייר;1586682:שגיאות של מבוגרים:
לקוחה התקשרה אלי להזמין 'מונולוג',
לקח לי המון המון זמן להבין שהיא התכוונה ל'לוגו'.![]()
הפירוש של סנוקרת זה: אגרוף, בוקס, וכיוב'נכתב ע"י שושיה;1588221:בן ה-4 שלי השתולל אתמול לפנות בוקר () וקיבל סנוקרת (פנס בלע"ז) בעין,
נכתב ע"י אפרת 10;1588538:טרי מעכשיו שגיאת הבנה חילונית
מישי חילונית שמכירה את גיסתי (עכשיו מתחילה להתקרב ואין לה כמעט שום ידיעה בסיסית ביהדות) התקשרה לגיסתי והזמינה אותה ל"חג" (העצמאות)
תוך כדי שהיא אומרת לה שיבואו וכו' וכו'
היא אומרת לה - רגע, אבל בעצם מותר לכם לנסוע?
![]()
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים