מניסיון אישי. פעמיים הדבקנו טפטים לבד וזה יצא זוועה!!! כדאי מאוד להשקיע ולהביא בעל מקצוע שידביק את הטפט בצורה מקצועית, אחרת התוצאה לא יוצאת טובה ומדוייקת, גם אם יש ידיים טובות. יש טכניקה מסויימת איך להדביק מדוייק ושלא ישארו "בלונים" וכו וכו'..מי יודע ככמה מים צריך לשים בדבק טפטים?
יש לי קופסא של 125 גרם PRIME LINE
תאמיני לי שאחרי הפעם הראשונה שהדבקנו טפט, אמרנו שלעולם לא נדביק שוב לבד! בסוף התפתנו להדביק שוב לבד, בתנאי שנקרא היטב הוראות וטיפים. חרשנו את הרשת!!!גם אני מעונינת בתשובה.
אני כן מעונינת להדביק לבד. יש לי את הדבק בבית, ומרוב עצלות לגשת לחנות לברר את הכמויות - טרם הדבקנו...
רוצה לשמוע טיפים איך לעשות את זה בצורה הכי טובה.
למשל מישהו כבר אמר לי שאחרי ההצמדה לקיר - לעבור על הכל עם מגב כדי ל"פוצץ" את הבלונים.
איזה גודל קיר את רוצה לכסות עם הטפט?מי יודע ככמה מים צריך לשים בדבק טפטים?
יש לי קופסא של 125 גרם PRIME LINE
מניסיון אישי. פעמיים הדבקנו טפטים לבד וזה יצא זוועה!!! כדאי מאוד להשקיע ולהביא בעל מקצוע שידביק את הטפט בצורה מקצועית, אחרת התוצאה לא יוצאת טובה ומדוייקת, גם אם יש ידיים טובות. יש טכניקה מסויימת איך להדביק מדוייק ושלא ישארו "בלונים" וכו וכו'..
לא יודע מה אתכםתאמיני לי שאחרי הפעם הראשונה שהדבקנו טפט, אמרנו שלעולם לא נדביק שוב לבד! בסוף התפתנו להדביק שוב לבד, בתנאי שנקרא היטב הוראות וטיפים. חרשנו את הרשת!!!
ובאמת שב"ה יש לנו ידיים טובות..אבל זה יצא מזעזע!!! חבל על הכסף, באמת חבל. הטפט הולך לזבל. עם המגב עשינו עשרות פעמים הלוך ושוב אבל זה לא זה.. אם את לא למדת את הטכניקה ואין לך ניסיון בהדבקת טפטים, את לוקחת סיכון שמירב הסיכויים שהטפט יודבק בצורה גרועה וחבל.
כמה מים שמת ואיך יצא?מקפיצה.
קניתי גם את הדבק הזה, בטמבור לא ידעו המיהול הנכון של הדבק .
האם מישהו יודע את המיהול הנכון ?
(ולגבי ההדבקה, אין בעיה כבר הדבקתי לבד ויצא מושלם)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //