וואווווווווווווווווו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לנו בחדר אחד יצורים גועליים בשם דגי כסף... אני לא מוכנה לישון בחדר הזה עד שיסלקו אותם משם... יש רעיונות? ניקיון יסודי יעזור?
מה כבר קרה? הם שקטים כמו דגים....יש לנו בחדר אחד יצורים גועליים בשם דגי כסף... אני לא מוכנה לישון בחדר הזה עד שיסלקו אותם משם... יש רעיונות? ניקיון יסודי יעזור?
אני אשלח את כולם אליך אם אתה מסתדר איתם!!!מה כבר קרה? הם שקטים כמו דגים....
בכל החדר ובכל הפינות לא רק כשרואים אותםתרססו K2000
זה הטיפול
אחרי עונות המעבר הם הולכים?אני שמתי לב שהם מגיעים בעיקר בעונת המעבר
תרסיסים לא עוזרים רק הדברה
לא הולכים לגמרי אבל הרבה פחותאחרי עונות המעבר הם הולכים?
זה עזר מניסיון?תרססו K2000
זה הטיפול
כןזה עזר מניסיון?
את יכולה להביא לחדר חרק מסוג צבתן, הוא יאכל לך את הדגיגי כסףיש לנו בחדר אחד יצורים גועליים בשם דגי כסף... אני לא מוכנה לישון בחדר הזה עד שיסלקו אותם משם... יש רעיונות? ניקיון יסודי יעזור?
אני הבנתי שK2000 יותר מועיל. לפחות עוד מישהו איתי בסירהגם לנו עכשיו יש מכה
ברררררררר
K2000 יותר יעיל מK300?
הבעיה שיש כנראה קן ממנו הם יוצאים. איך מוצאים את המיקום?אני הבנתי שK2000 יותר מועיל. לפחות עוד מישהו איתי בסירה![]()
כנראה מאחורי מיטות, בארונות, במקומות חשוכים, קרטונים, חורים בקירות. אני עכשיו עושה ניקיון יסודי בחדר ואני ירסס בחורים ובמקומות כאלה- K2000 , מקווה שזה יעזור.הבעיה שיש כנראה קן ממנו הם יוצאים. איך מוצאים את המיקום?
ברור שהוא יותך חתיך מהדגיגי כסף! וגם פיננסי הוא עדיף, הוא אוכל רק דברים מהטבע ולא מכרסם ספרים ובגדים.צפה בקובץ המצורף 2073056
ככה הצבתן נראה.... נראלי עדיף את הדגי כסף!
הוא נראה כמו עקרב... מה עדיף??? דייי זה מתסכללברור שהוא יותך חתיך מהדגיגי כסף! וגם פיננסי הוא עדיף, הוא אוכל רק דברים מהטבע ולא מכרסם ספרים ובגדים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //