לכאורה כן, אבל לא מס כפול כי יש אמנת מס בין החברות כך שיש קיזוז המס ששולם בישראל בדוח האמריקאיהאם אזרח ישראלי בעל אזרחות אמרקאית שמתגורר בארץ ורוצה לעבוד עבור חברה בארהב צריך לשלם מיסים גם בארץ וגם בארהב?
masamerica.co.il
השאלה שלי היא אם הוא עובד בארהב וישלם שם מס האם יצטרך לשלם גם בארץ בגלל שגר בארץ (אזרח ישראלי ואמרקי)אזרח ארצות הברית גם אם הוא עובד בארץ הוא צריך לשלם מיסים לארצות הברית
![]()
מיסוי אמריקאי: המדריך להגשת דוחות, כפל מס וקבלת החזרים | מסאמריקה
גלו אם אתם חייבים בדיווח מס אמריקאי וכיצד אמנת המס מונעת כפל תשלום. המדריך המלא להגשת דוחות, קבלת החזרים, והליך גילוי מרצון (Streamlined) >>>masamerica.co.il
![]()
ישלם את ההפרש שבין המס האמריקאי למס הישראלי הגבוה יותרהשאלה שלי היא אם הוא עובד בארהב וישלם שם מס האם יצטרך לשלם גם בארץ בגלל שגר בארץ (אזרח ישראלי ואמרקי)
צריך לדווח בכל מקרה, גם אם עובדים עבור חברה ישראלית (או צרפתית או ברזילאית...) וכמובן אם עצמאיםואתה עובד עבור חברה אמריקאית
@רבקה זקסאני לא מתמצאת במיסוי ישראלי, אבל נאסף לי ידע, תוך כדי דיווח לארה"ב.
לפי הידוע לי, יש חובת דיווח למס הכנסה בארץ, עבור העובדים לארה"ב.
יתכן מאד ויש הבדל בין מי שעובד כשכיר בארה"ב, לבין מי שעובד שם כעצמאי.
צריך לדווח בארץ לפני הדיווח לארה"ב.
תשלום מיסים - יש כפל מס לביטוח לאומי. אין כפל מס למס הכנסה. לכן המס מתקזז, וכמו ש'בני30' כתב, משלמים ההפרש למדינה השניה.
מגיש דוחות מקצועי, יתאמץ למצוא הדרכים החוקיות על מנת למזער את המיסים.
חשוב לדעת, היו אנשים שלא ידעו על כך שצריך לדווח בארץ, ולא דיווחו בארץ על הכנסותיהם כשכירים בארה"ב, וחיו בטוב ובנעימים...
צריך לדווח על הכנסות שהם משכורות וכ' או בכלל על כל דולר שנכנס לחשבון?צריך לדווח בכל מקרה, גם אם עובדים עבור חברה ישראלית (או צרפתית או ברזילאית...) וכמובן אם עצמאים
את עוזרת גם בדווח FATCA?אני מגישה דוחות מס לאזרחי ארה"ב. לא עוסקת באזרחות.
בתוקף תפקידי, מנסה גם לעזור לאנשים שעדין לא קיבלו את (כל) מענקי הקורונה.
באופן כללי שמחה לשתף ולעזור בכל מידע שיש לי, ללא תשלום או התחייבות.
יש כללים לזה. כל מקרה לגופו.צריך לדווח על הכנסות שהם משכורות וכ' או בכלל על כל דולר שנכנס לחשבון?
כן. אני מגישה דוח הצהרת הון אמריקאי למי שצריך, F-BAR.את עוזרת גם בדווח FATCA?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים