מחיר למשתכן לחסרי דיור אין לכם, אבל יש אפשרות למשפרי דיור. יש פחות אופציות בהגרלות במקרה כזה, אבל גם שוה.אני זוג צעיר יש דירה שהיתה רשומה על שמי עד לפני כמה ימים
היא לא שלי אבל היתה על שמי
אבל על שם אשתי מעולם ללא היה רשום כלום
יש לנו זכאות כזוג או לא??.
מי שרשם על שמך דפק אותך באי זכאותך במחיר למשתכן-אני זוג צעיר יש דירה שהיתה רשומה על שמי עד לפני כמה ימים
היא לא שלי אבל היתה על שמי
אבל על שם אשתי מעולם ללא היה רשום כלום
יש לנו זכאות כזוג או לא??.
1. לא ברור לי למה לרשום דווקא 24%, אפשר לרשום עד שליש דירה ולא מפסידים בזה מחיר למשתכן,אשמח לעזרת המומחים
שואלת עבור חברה-
היא זכתה בדירה במחיר למשתכן ורוצה לקנות דירה נוספת,
הפתרון שמצאה הוא לרשום את הדירה על שם כמה אחיות שלה (כל אחת 24%)
האחיות עלולות להפסיד משהו מכך שהדירה רשומה חלקית על שמן (רווקות)?
איזה נתונים עליהן לקחת בחשבון?
בנוסף זה לא מזיק למחיר למשתכן רק עד שליש דירה במצטבר.1. לא ברור לי למה לרשום דווקא 24%, אפשר לרשום עד שליש דירה ולא מפסידים בזה מחיר למשתכן,
2. היא יכולה לרשום גם על עצמה שליש דירה, ולא תפסיד בזה את הזכאות של הדירה,
3. מה שאפשר להפסיד זה:
סיוע בשכר דירה
הלוואת זכאות במשכנתא.
כלומר מספיק לרשום על שתי אחיות ועליהם (כל אחד שליש)בנוסף זה לא מזיק למחיר למשתכן רק עד שליש דירה במצטבר.
נכוןכלומר מספיק לרשום על שתי אחיות ועליהם (כל אחד שליש)
לא,כשאחת האחיות תרצה לקנות דירה מה שהיא צריכה לעשות זה רק להעביר את הדירה ע"ש מישהו אחר,
ואין לה שום הפסד מכך?
א. צריך לקחת בחשבון שאם להורים יש כבר דירה בבעלותם יש תשלום מס רכישה של 8% על השליש שנרשם על שמם.שמעתי פעם שאפשרי שליש על ההורים או משהו כזה והם יוכלו להוציא משכנתא על הדירה הקיימת שלהם
ואפשר לקבל לפעמים משכנתא גדולה יותר לבירורכם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //