נכתב ע"י yudb;1451254:תודה לכולכן.
הילד נרגע ב"ה.
ניסיתי כמעט כל מה שהעלתן כאן.
דרך אגב, השום שרף לו ממש. למרות שעטפתי עם וזילין.
ותודה על הרעיון להוציא עם קיסם אוזניים.
אני חושבת שזה מה שפתר את הבעיה!!
ושוב תודה!!
מקווה שבזה זה נגמר.
נכתב ע"י bracha;1451345:לכוון פנס לעבר המקום.
התולעים, נצמדות למקור אור, והם יוצאות בזו אחר זו.
שמעתי מחברה שהיא עושה את זה קבוע, וזה עוזר מיד.
וגם את המגבותנכתב ע"י יעל;1451348:ומחר בבוקר -
לקצוץ ציפרניים,
ולהרתיח פיגמה ומצעים
נכתב ע"י יעל;1451348:ומחר בבוקר -
לקצוץ ציפרניים,
ולהרתיח פיגמה ומצעים
נכתב ע"י סא;1451351:ולא לתת מתוק יומים...
נכתב ע"י eden7115;1451347:אני משתמשת גם בשיטת קיסם האוזניים - עוזר מיידית!
בנוגע לשום (למי שעושה זאת) - אסור שהשום יפצע!!!
ברגע שהשום "נפצע" מהקילוף - זה ממש ישרוף ורחמנות על הילד.
השיטה הטובה ביותר היא להניח את השום השלם בתוך סיר נירוסטה, לכסות במכסה ולנער 40 שניות. הקליפות של שיני השום מתנתקות מהשיניים מעצמן והשום לא נפצע.
(דרך אגב, הטיפ הזה מעולה גם לקילוף שום מהיר לבישול)
נכתב ע"י אילנה כהן;1451237:גיגית מים עם קילו סוכר
הוא ירגע ב"ה
נכתב ע"י אני לייקי;1451498:תשמעי לי....
שימי שן שום כמו נר אקמול פלאים פלאים פלאים!!! ואפילו שהילד יצרח מזה.
כי זה הכי עוזרנכתב ע"י מקופלת;1451506:כבר אמרו שזה מסוכן,
ואם את מודיעה מראש שהילד יצרח מזה, למה שמישהוא יעשה את זה???
נכתב ע"י מקופלת;1451506:כבר אמרו שזה מסוכן,
ואם את מודיעה מראש שהילד יצרח מזה, למה שמישהוא יעשה את זה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים