תודה על הפירוט!כשהתענינתי המליצו לי על המילה גם המוכרים וגם כמה חברות. בפועל אני לא מתלהבת מידי מרמת הנקיון(נקי, בסדר גמור, אבל לא נוצץ- כשאני רוצה מקסימום תוצאות אני משתמשת במגוון חומרים)
בדיעבד שמעתי מחברות שקנו בוש ומאאאד מרוצות מהנקיון.
בענין איכות המכשיר כבר כ-8 שנים ו-0 תקלות במילה!
שתהיה סיעתא דשמיא במה שתבחרו.
בטוחה?תזהרי!
זה בכלל לא גרמני, כל הטכנאים יודעים לומר את זה,
זה איזה טריק שיווקי מסוים
בכל מקרה אין כמו מילה, אם את כן בוחרת בוש אז רק לא גרמני, זה עבודה בעינים!
זה המסקנה של כל אשכולות בוש מול מילה-למילה יש שם טוב יותר-
אך בתכל'ס כשבדקתי בזיפ לבוש היו חוות דעת טובות יותר..
אתם לא צודקים למילה יש כמה דגמיםלמילה יש שם טוב יותר-
אך בתכל'ס כשבדקתי בזיפ לבוש היו חוות דעת טובות יותר..
א. המוכרים טוענים שהבוש היקרות הן גם מגרמניה.אתם לא צודקים למילה יש כמה דגמים
א. רק מילה מתוצרת גרמניה...
ב. עדיף את הדגמים המכניים של מילה, לא הדיגטליים
ג. על המילה יש אחריות של 10 שנים, אם אפשרות להוסיף שנות אחריות
ובבוש יש צליל שהייתי שמה לי בתנור.. חופראם אני לא טועה-
למילה אין צליל המודיע על סיום..(לדעתי חסרון גדול)
לבדיקתך.
והיא גרמנית באמת או לא?ובבוש יש צליל שהייתי שמה לי בתנור.. חופר
אבל מכונה מושלמת!!
יש לי גרמנית 8 ק"ג עובדת כמו שצריך כביסה נקיה ונוצצת
איזה דגם?אני גם התלבטתי מאד לפני כחודשיים ובסוף הלכתי על המילה.
כולם חד משמעי אמרו שהמילה יותר חזקה, בליגה אחרת.
אצלי מכבסים כל היום (והלילה..) והמליצו יותר על המילה, בינתיים עובדת מעולה!!!
איזה דגמים?קחי בחשבון שמבדיקה עם טכנאים לפני קנית מכונת כביסה-
הם לא אוהבים לעבוד עם מילה בכלל, והחלקי חילוף במידה וצריך - יקרים בטירוף!
יש לי בוש, ולגיסתי מילה - אין טיפת הבדל...
לא חושבת שמצדיק את המחיר של המילה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים