דיאטה זה קשה... אבל לרזות זה קל!

• הוסף לסימניות
קבלתי את הספר מתנה לחג, אבל הביאו לי את זה כבר היום ושכנעתי אותם שכדאי שאני אקרא אותו לפני החג, אז הסכימו לי :)
מחכה לקרוא אותו כבר, וברור שהשילוב הזה, של הבנה אמיתית לתהליך, ושל הקומיקס (אחיינית שלי, בת 12, שאלה אותי בהשתאות: שמעת שיצא קומיקס למבוגרים ???) עם הציורים המרתקים, הופך את הנושא הזה למשהו שכיף להתעסק בו.

(אמרתי למי שהביא לי שהיו צריכים להביא לי ביחד עם זה זיכוי לפגישה איתך, רוחלה, מקווה שהם יזכרו את ההערה הזו עד פסח ;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1782122:
קבלתי את הספר מתנה לחג, אבל הביאו לי את זה כבר היום ושכנעתי אותם שכדאי שאני אקרא אותו לפני החג, אז הסכימו לי :)
מחכה לקרוא אותו כבר, וברור שהשילוב הזה, של הבנה אמיתית לתהליך, ושל הקומיקס (אחיינית שלי, בת 12, שאלה אותי בהשתאות: שמעת שיצא קומיקס למבוגרים ???) עם הציורים המרתקים, הופך את הנושא הזה למשהו שכיף להתעסק בו.

(אמרתי למי שהביא לי שהיו צריכים להביא לי ביחד עם זה זיכוי לפגישה איתך, רוחלה, מקווה שהם יזכרו את ההערה הזו עד פסח ;))

איזה כיף לשמוע! מחכה לתגובות אחרי שתקראי...

• הוסף לסימניות
אז אני באמצע הפעם השניה כבר... הפעם הראשונה הייתה בשביל להינות מהקומיקסים, וככה לרפרף כדי לראות בקצרה את המלל ליד, ועכשיו התחלתי אותו ברצינות, כדי ללמוד :) ויש מה ללמוד ממנו.
באמת שילוב של חומר מהנה ומעשיר.

תודה!

• הוסף לסימניות
הזדמנות אחרונה לפני החג לכל מי שעדיין לא הספיקה לקנות את הספר :)...
ניתן עדיין לקבל במייל את הניוזלטר החדש, ובו טיפים ועצות לקראת תקופת החגים, בחינם כמובן... שלחי בקשה בפרטי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

והכי חשוב: תודה לכולכן על התמיכה והפרגון, שיהיה לכן חג שמח, ואל תתנו למשקל (או לדיאטה) להרוס אותו! זה פשוט לא שוה את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1782364:
אז אני באמצע הפעם השניה כבר... הפעם הראשונה הייתה בשביל להינות מהקומיקסים, וככה לרפרף כדי לראות בקצרה את המלל ליד, ועכשיו התחלתי אותו ברצינות, כדי ללמוד :) ויש מה ללמוד ממנו.
באמת שילוב של חומר מהנה ומעשיר.

תודה!

תודה רבה!

אני באמת ממליצה "לרפרף" על הספר, אפילו כמה פעמים, להפנים לאט לאט את השינוי בגישה ובתפיסה, ואזלגשת לעבודה מסודרת לפי עשרת הצעדים שבפרק האחרון. את בדרך הנכונה בעז"ה!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• רוחלה גליון 2.jpg
    2.9 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מיתוך הספר ..טעימה לכבוד שבת (טועמיה חיים זכו..)

תהנו

קבצים מצורפים

• 07.jpg
    1.5 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הניוזלטר הרביעי יוצא לדרך... מי שמעוניינת לקבל למייל בקביעות - ניתן לשלוח הודעה בפרטי, או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

צפה בקובץ המצורף 259171

קבצים מצורפים

• רוחלה גליון 4.jpg
    KB 549.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
חחח

אחד הספרים הגאוניים שנראו לאחרונה...להעביר מסרים בצורה מצויירת בביצועים מקסימים הן מבחינת הכתיבה והן מבחינת האיורים

• הוסף לסימניות
זה ספר ענק! (לא במשקל...)
קוראת אותו פעם שלישית ונהנית מאד.
גם מהקומיקסים המשעשעים וגם מהכתיבה החיננית והכנה.
הוא גם הודפס על דפים עבים במיוחד, שלא מאפשרים לקפל את הספר ולאכול אתו, תוך כדי, כמו שעושים עם עיתון. זאת טכניקת הרזייה סמויה, אבל מרגע לרגע, מתברר, שהיא משתלמת...

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחח
דבורי הצחקת אותי לגמרי...

• הוסף לסימניות
דבורי, נראה לי שאפילו הסופרת לא חשבה על השיטה שציינת.....

הספר נמצא לי מתחת לכרית ומהווה לי קבוצת תמיכה אישית כל הזמן....

• הוסף לסימניות
אני מציע גם להוציא ספר הפוך..איך להשמין

• הוסף לסימניות
יש את הספר בחנויות?
איפה ניתן להשיג בבני ברק וכמה עולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1810140:
יש את הספר בחנויות?
איפה ניתן להשיג בבני ברק וכמה עולה?

הספר אמור להיות בכל החנויות, אבל בודאי ניתן למצוא אותו בחנויות של יפה נוף. שם אני גם יכולה להיות אחראית לגבי המחיר... :)

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין מחיר..

בחניות של יפה נוף מחירו 60 ש"ח

• הוסף לסימניות
גלאט כשר!

לכל מי שלא היה רגוע (אם היה מישהו כזה :) ), הגיע אתמול האישור הרשמי מהוועדה לביקורת ספרים, ובו שחור על גבי לבן: הספר והתוכן מאושרים! איזה אושר! :)

צפה בקובץ המצורף 259706

קבצים מצורפים

• הסכמה דיאטה.jpg
    KB 164.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
בעיקבות &quot;גשם&quot; התגובות הנלהבות שאני בקבלת כל הזמן,

על השיטה בכלל ועל הספר בפרט,
אני מתכננת ערב גדול גם בבני ברק, אשמח להמלצות על מקום נעים ולא יקר.
תודה.. המייל שלי : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קניתי את הספר לפני כמה ימים, וסיימתי לקרוא אותו תוך כמה שעות. פשוט לא יכולתי להפסיק...
הקומיקסים המשעשעים, לצד הכתיבה המוצלחת, הקלילה וההומוריסטית, זו ממש חוויה!
הקומיקסים מ-צ-ו-י-נ-י-ם! איזה הבעות פנים!... הצחיק אותי לראות שכתוב "אהרן זאב" על הקולה...
בהתחלה כשעלה האשכול הזה, חשבתי שזה מיותר לעשות כל כך הרבה קומיקסים לספר כזה, אבל כשעמדתי בחנות מול הספר הזה, ולידו עמד ספר דומה באותו נושא, אז הבנתי כמה נכון היה להוסיף קומיקסים לספר, כי הקומיקסים זה מה ששכנע אותי לקנות את הספר- זה שידר לי שיש כאן ספר יותר נעים וקליל, ואפילו עם הומור, ולנושא כזה כבד ששמו "דיאטה" צריך להכניס קצת קלילות.
אה, ועוד משהו, גם הגרפיקה הפנימית בספר מאוד נעימה לעין, ומוסיפה לחוויית הקריאה.

רק הערה קטנה, הספר כרוך בצורה הדוקה מדי, שקשה להחזיק ביד אחת ולקרוא. כדאי לסדר את זה למהדורות הבאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה