מה זה בדיוק?דינה - דרך חיים
מטורף!!אגב, אני שותה 2.5 כוסות מים על קיבה ריקה בבוקר ורזיתי 5 קילו!! [לא שהייתי צריכה את זה]
זה משפר את העיכול ב-30%
חוץ מזה לא עשית שום שינוי?אגב, אני שותה 2.5 כוסות מים על קיבה ריקה בבוקר ורזיתי 5 קילו!! [לא שהייתי צריכה את זה]
זה משפר את העיכול ב-30%
למיכל פתל יש תפריט מתאים להנקהתגידו משו מכל הדיאטות שרשומות כאן מתאים גם בזמן הנקה??אני חודשיים אחר לידה ועכשיו אחותי סגרה וורט חתתונה בעוד שלושה ארבעה חודשים בערך ואני חייבתתתתת לרדת במשקל אני ממש בלחץ מזה ..אשמח לעצות..
ספורט ללא שינוי הרגלי אכילהיש כזה דבר שעושים רק ספורט בלי לשנות הרגלי אכילה ?
אבל כללל יום חצי שעה בערך, בבית,
ואואגב, אני שותה 2.5 כוסות מים על קיבה ריקה בבוקר ורזיתי 5 קילו!! [לא שהייתי צריכה את זה]
זה משפר את העיכול ב-30%
מטורף!!
תוך כמה זמן ירדת?
תוך 4 חודשים...ואו
תוך כמה זמן ירדת?
היי,שלום
חשוב לי לרדת במשקל לפחות 12 קילו
אשמח לעצות
כמובן לא משהו קיצוני לא לאכול יום שלם וכדומה
אלא משהו שאפשרי ליישם!!!!!
תודה![]()
אני שותה לפני היציאה מהבית
יציאה מהבית-8:05אני שותה לפני היציאה מהבית
ובשעה 10 אוכלת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //