- הוסף לסימניות
כל אחד ושיקוליו.אף אחד לא אמר שהמיקום הגאוגרפי לא משנה,
השאלה היא בייחס לשאר הפרמטרים,
של קהילתיות וכו'
מה יותר חשוב?
קהילתיות היא לא רק יתרון, ודי למבין.
כל אחד ושיקוליו.אף אחד לא אמר שהמיקום הגאוגרפי לא משנה,
של קהילתיות וכו'
מה יותר חשוב?
יפה מאוד,כל אחד ושיקוליו.
קהילתיות היא לא רק יתרון, ודי למבין.
השאלה שאלה טובה.אף אחד לא אמר שהמיקום הגאוגרפי לא משנה,
של קהילתיות וכו'
מה יותר חשוב?
לא מתימרים בשום אןפן להפוך לבי ברק ממש לאמישהו יודע כמה ואיזה חנויות יש בבני ברק?
כל זמן שסופרים את החנויות זה אומר שהמקום עוד פריפריה
בעצם גם מתשובתך נמצא,השאלה שאלה טובה.
התשובה היא כמו שענו. אם מסתכלים 10 שנים קדימה כנראה שעדיף קהילה יותר רחוקה ומפותחת.
אם מסתכלים לטווח רחוק יותר יש משמעות גדולה למרחק. בוודאי ביחס לזה שעד אז גם הקהילתיות אמורה להשתפר
כ"א צריך לעשות את שיקוליו.
בתור אחד שגר גם בכרמיאל והיום גר בחריש. יש משמעות למרחק, אמנם לא כמו שאנשי המרכז תופסים זאת, אבל קיימת.
כל אחד ושיקוליו אומרת שוב. זה לא אומר ששיחה על מרחקים היא ברברת, אולי מבחינתך השיקול הזה לא חשוב.יפה מאוד,
אז לשבת כל יום ולברבר על מרחקים,
ברגע שעדיין לא ברור כמה זה קריטי זה מגוחך בעיני.
אם הייתי חייבת לבחור מבין הרשימה הנ"ל, מסתבר שהייתי בוחרת חריש.עפולה ועמנואל (ונוף הגליל ?) לעומת חריש.
אני מנחש שאתם משתייכים למגזר הלטאי???אם הייתי חייבת לבחור מבין הרשימה הנ"ל, מסתבר שהייתי בוחרת חריש.
אכן.אני מנחש שאתם משתייכים למגזר הלטאי???
אני מכיר את הבעיה טוב ומאוד (וגם יודע שהיא לא קשורה לאגד אלא למשרד התחבורה) העלתי את הנקודה הזאת בתור דוג' לגורם שמונע מהקהילות להתפתח בצורה תקינה, ושתוספת תושבים לא גורמת לבעיה הזאת להפתר או להשתפר.לא נראה לי קשור.. אתה אמור לדעת יותר מה הקיבוע הזה של קווי הצפון של אגד כבר שנים..
אותו מסלול ואותם זמנים {שעות ריקות שפעם היו מבוקשות מתוגברות סתם, וכמובן בעיקר להיפך..}
זהו שהמגזר הליטאי לא מצליח להבין כמה חשוב לאברך חסידי קהילה,אכן.
זהו שלא כולם פה חסידים ואם ההודעות שלכם פונות רק לחסידים תציינו את זה.זהו שהמגזר הליטאי לא מצליח להבין כמה חשוב לאברך חסידי קהילה,
המינימום לאברך חסידי זה ודאות שתהיה בסוף קהילה כזאת.
ההודעה שלי פונה לכולם,זהו שלא כולם פה חסידים ואם ההודעות שלכם פונות רק לחסידים תציינו את זה.
לחסידים אין שום טעם להקים שם קהילות,לליטאים - חד משמעית חריש זה הפתרון הכי מוצלח. לחסידים - זה יכול להיות פתרון אם יתאגדו ויקימו שם קהילות. כיום יש מקומות יותר מפותחים בשביל חסידים. אבל זה מגוחך שכל אחד נואם בלהט מהפוזיציה שלו בלי להבין שלאנשים מקהילות אחרות יש צרכים שונים לגמרי!!
בא נהיה ריאליים.והבנת גם שהם באים לרמות את כולם.
אני הבנתי שכאן זה אשכול של עסקנים שבאים להציג לציבור את הפריפריה.
הציבור ישפוט לבד.
ערים..לחסידים אין שום טעם להקים שם קהילות,
יש להם קהילות מאוד חמודות בעוד הרבה הרים ולא צריכים להקים עוד אחת שכבר ככה יחסית לפרפריה חריש היא יקרה.
מי רוצה לגור עפולה? רחוק נורא וקהילה חונקת ששייכת לאחוז מאד קטן מהציבור הליטאי..בא נהיה ריאליים.
יעשו עכשיו "כנס פריפריה"
כמה אנשים יעברו לפריפריה בעקבות זאת?
נהיה אופטימיים-20 אנשים.
לעומת מה שאני מציע לאגד את הקבלנים ולמכור בעפולה (או בכל מקום אחר) 10,000 דירות בזול לציבור החרדי זה פיתרון מצוקת הדיור.
לדעתי זה תלוי איך תתייחס למי שיספר לך שהוא עובר לפריפריהבא נהיה ריאליים.
יעשו עכשיו "כנס פריפריה"
כמה אנשים יעברו לפריפריה בעקבות זאת?
נהיה אופטימיים-20 אנשים.
לעומת מה שאני מציע לאגד את הקבלנים ולמכור בעפולה (או בכל מקום אחר) 10,000 דירות בזול לציבור החרדי זה פיתרון מצוקת הדיור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //