כיף לשמוע דעה אחרת, כשהיא מנומקת בטוב טעם.נכתב ע"י רמה פלוס;2216665:
נכתב ע"י לב הענין;2225010:רק שאלה:
האם מי שאין לו דירוג כי הוא לא מקצועי בתחום מסוים, יוכל לפתוח את כל הפורומים שפתח עד עכשיו?
מדגימה:
אין לי גרם מושג בצילום, אבל אני מאד מאד אוהבת לעיין באשכולות בנושא הצילום ומרגישה התקדמות יפה בצילום הביתי.
אין לי ענין להביע דעה (מטורף!!! סוף!!! תאורה מדהימה וכו' וכו') כי אני לא באמת מבינה בזה, אבל כן שואבת השראה מהתמונות.
האם למרות שלא יהיה לי דירוג - מה אני, שכירה פשוטה - אוכל לפתוח ולעיין באשכולות השונים, או שאין קשר בין העיון לדירוג?
נכתב ע"י ונתנו10;2224939:כלדעתי מקצוען אמיתי יתייחס בכבוד גם למי שעוד לא סיים לימודים, ומנגד דווקא אלו שהם לא מתייחסים יפה (אם יש כאלו) הם בדר"כ פחות ברמה.
נכתב ע"י עוד אחד;2225141:אין קשר לצפייה ותגובה, הדיון רק על אייקון בצד שידרג את המשתמשים לפי מקצועיות וותק.
כמובן, לא לקחת בחשבון הודעות שפורסמו ב"איש את רעהו".נכתב ע"י RCpro;2224267:מה עם דירוג שלילי?
אפשר לעשות דירוג שרק מי שמוכן להתדרג יוכל לדרג.
ורק אחרי וותק של חצי שנה וכמות מסויימת של אשכולות והודעות.
וכל אחד עם וותק יוכל גם לדרג.
איך? לא הבנתי.נכתב ע"י RCpro;2224629:התועלת היא שאם מישהו מדורג גבוה ושואל שאלה למשל, או קובע עובדה למשל, לא כותבים לו "תעבוד ב-CMYK", או "מאיפה לקחת את העובדה שקבעת".
בקיצור, הדירוג יראה כיצד להתייחס לדברי הכותב.
המשתמשים האחרים יהיו המדרגים.
הבעיה של "דרג לי ואדרג לך" תיפתר ברגע שיהיה גם דירוג שלילי.
מצטרפת לשאלה. לפעמים יש לי הערה בפורום צילום, ולמרות שאיני צלמת ההערה מתבקשת או רוצה לפרוץ.נכתב ע"י לב הענין;2225010:רק שאלה:
האם מי שאין לו דירוג כי הוא לא מקצועי בתחום מסוים, יוכל לפתוח את כל הפורומים שפתח עד עכשיו?
מדגימה:
אין לי גרם מושג בצילום, אבל אני מאד מאד אוהבת לעיין באשכולות בנושא הצילום ומרגישה התקדמות יפה בצילום הביתי.
אין לי ענין להביע דעה (מטורף!!! סוף!!! תאורה מדהימה וכו' וכו') כי אני לא באמת מבינה בזה, אבל כן שואבת השראה מהתמונות.
האם למרות שלא יהיה לי דירוג - מה אני, שכירה פשוטה - אוכל לפתוח ולעיין באשכולות השונים, או שאין קשר בין העיון לדירוג?
לא ממש מסכימה. מתחילים גם צריכים לדעת מי עונה להם, לא? ולפעמים ותיקים מאד שקופצים לבקר מפעם לפעם גם רוצים לדעת איך להתייחס לשואלים או מגיבים.נכתב ע"י וו;2225189:לא חשבתי להביע את דעתי, בכל אופן אני לעומת הרבה מכאן נקראת בתחילת הדרך ולא הרגשתי שייכת... אבל בכל אופן...
אני חושבת שכל אחד כבר הצליח לקלות לבד למי יש וותק פחות או יותר, מי מתחיל, מי מתלמד ומי... אני לא חושבת שצריך להכריז את זה כך בקול.
אך כמו שאמרו קודמי, אולי כדאי שהמקצוענים יעלו לכאן עבודות לחו"ד והם אלו שיחזירו לכאן את הרמה. הדירוג לא יעשה את זה לבד! (וחושבת שזה דבר שיכול לגרום להתנשאות והשפלה)
נכתב ע"י שחר עולה;2227035:דבר ראשון - דירוג עושה להרבה אנשים פה לא טוב - אף אחד לא אוהב שמדרגים אותו נמוך - זה סוג מסויים של השפלה! - חשבתם על זה???
אלו שמאוד רוצים דירוג - זה אלו שמרגישים את עצמם מספיק גבוה, על קרקע מוצקה - הם דווקא כן רוצים שיראו את הדירוג שלהם - את המקצועיות שלהם (יש בזה צדק, אבל במחילה מכולם גם קצת אגו...)
דבר נוסף - כדי לעלות את רמת הפורום - זה תלוי רק במקצוענים עצמם (לא בדירוג), כמה שהם יותר יענו תשובות - נקבל יותר ויותר תשובות מקצועיות. כמה שהם יותר ישתפו - רמת הפורום תעלה - כי נראה יותר ויותר עבודות מקצועיות.
בעצם כל מקצועי - בתחילת דרכו היה מתחיל - נכון, שיש רמות שונות למתחילים, אבל בכל אופן - עד שהמקצועי קיבע את עצמו - היה עליו ללכת דרך ארוכה, הוא נעזר, בדק, בחן והתקדם... והרבה בעזרת הפורום הזה!
אותו מקצועי - בתחילת דרכו - עשה עבודות שהיום שהוא מסתכל עליהם ויחייך - זה מקצועי?! - אבל אז, בהתחלה ואפילו באמצע - היה נחמד לו שמישהו ידרג אותו קבל עם ועדה (לא בפני עצמו) אתה אחד, שתיים שלוש???
לגבי תשובות - שחשוב שידעו 'מי הדובר':
לא בטוח בכלל. לפעמים למתחילים יש הברקות, עצות ודרך חשיבה חדשה - שיכולה מאוד לעזור...
ואם 'הדובר' ישודרג כמתחיל - שימו לב, באופן טבעי - ההתייחסות ל'דובר' תרד...
וכאמור, כדי לעלות את רמת הפורום - המקצוענים יעזרו (ובהחלט, יש כאלה שעוזרים ב"ה - ועל כך תודה!) - ומיד ירגישו שזה מקצועי!!
וראו פלאים - רמת הפורום תעלה....![]()
נכתב ע"י פינת המבקר;2271655:ישנם צדדים לכאן ולכאן
רק דבר שוודאי בטוח יעזור(לא יודע אם ריאלי) זה להפריד לגמרי את "איש את רעהו"(אתר נפרד?)
משאר הפורומים ואז זה יגרום למיקוד יותר ומשמעותי בפורומים הנ"ל
נכתב ע"י לב הענין;2230365:מותר לומר עוד מילה?
לדעתי, אפשר להגביל למינימום את מספר ההודעות שמכילות קריאות התפעלות בלבד, ולעודד הודעות המכילות הערות או הארות.
נכתב ע"י אוהב0ישראל;2277295:צודקת. לשם כך נועד כפתור ה"תודה", לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים