שכירותשכיורת או קניה
איפה אני יכולה למצא מידע על דירות להשכרה ?!בין 4 ל 5 אלף, תלוי באזור, בגודל ובמצב הדירה
יש מחסור גדול מאד בדירות כאלה ברמת שלמה...איפה אני יכולה למצא מידע על דירות להשכרה ?!
אני מקבלת למייל את עלון השכונה של רמת שלמה
ואין שם דירות יותר מ2 חדרים
ודירת 5 חדרים מהקבלן? כמה המחיר בערך?בין 4 ל 5 אלף, תלוי באזור, בגודל ובמצב הדירה
כרגע זה בין 2.6 ל3 מיליון, תלוי באזור ובגודל הדירה.ודירת 5 חדרים מהקבלן? כמה המחיר בערך?
בבנייה החדשה מול כביש בגיןכרגע זה בין 2.6 ל3 מיליון, תלוי באזור ובגודל הדירה.
שכירות לחמשה חדרים ??בבנייה החדשה מול כביש בגין
ואיפה נעים מחירי השכירות?
תנסי לעקוב אחרי פרויקטים שאוטוטו מתאכלסים, אולי שם יהיו דירות,איפה אני יכולה למצא מידע על דירות להשכרה ?!
אני מקבלת למייל את עלון השכונה של רמת שלמה
ואין שם דירות יותר מ2 חדרים
מתי אמור להיות האכלוס ?תנסי לעקוב אחרי פרויקטים שאוטוטו מתאכלסים, אולי שם יהיו דירות,
נופי שלמה ונחל צופים, אמורים להתאכלס בזמן הקרוב.
בעיקרון כן, לפי מה שנראה הכל ממש גמור, ומחכים לטופס 4.מתי אמור להיות האכלוס ?
כי אני אמורה לעבור בתחילת אב האם יש על מה לבנות ?
אם את רוצה אני יודעת על דירת 4 חדרים להשכרה.מתי אמור להיות האכלוס ?
כי אני אמורה לעבור בתחילת אב האם יש על מה לבנות ?
תודה , אבל אני מחפשת של שלושהאם את רוצה אני יודעת על דירת 4 חדרים להשכרה.
יש גם איזה פרויקט של אלי הבלין שאמור להתאכלס בקרוב ממש, לא יודעת איך קוראים לו, אבל יש שם כמה מאות דירות, אולי שם תמצאי...תנסי לעקוב אחרי פרויקטים שאוטוטו מתאכלסים, אולי שם יהיו דירות,
נופי שלמה ונחל צופים, אמורים להתאכלס בזמן הקרוב.
איפה? 5 חדרים? ב2.6? קיים כזה דבר?והדירות החדשות שם עולות סביבות 2.6, על הנייר.
איך אני מגיעה למידע ?יש גם איזה פרויקט של אלי הבלין שאמור להתאכלס בקרוב ממש, לא יודעת איך קוראים לו, אבל יש שם כמה מאות דירות, אולי שם תמצאי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים