לקחת בינתיים משכך כאבים ולשכב על האוזן השנייה לפעמים אם זה מנוזלים שמצטברים זה יכול מאד לעזור....האוזן כואבת.... והרופא רשם טיפות אוזנים. בינתים אין שיפור והכאב- נורא.
מה אפשר לעשות כדי להרגיע את האוזן?
הרופא רשם לי דזורן. כבר שמתי 4 פעמים (אתמול פעמיים והיום פעמיים). עדין לא נרשם שינוי. האם זה סביר? לא כדאי לבקש גם תרופה אנטיביוטית?לצערי יש לי המון ניסיון עם דלקות אוזניים
יש לי פעם ב3-4 חודשים בערך
יש שני סוגים של טיפות
טיפות אנטיביוטיות (כגון דזורן או דקסוטיק) וטיפות נגד כאב (אוטידין וכו')
כדאי להשתמש בשניהם
נורופן גם מאוד עוזר עד שהטיפות האנטיביוטיות משפיעות
רפואה שלמה!
הריח...תרופת סבתא ידועה להרתיח שמן זית עם שיני שום, לקרר לטמפרטורה נעימה ולטפטף לאוזן
מה זה?נרות היפו, קונים את זה לדעתי בחנות טבע (עזר לי גם במצבים של דלקת וגם במצבים של ורטיגו)
אני בד"כ שמה 3 פעמים ביוםהרופא רשם לי דזורן. כבר שמתי 4 פעמים (אתמול פעמיים והיום פעמיים). עדין לא נרשם שינוי. האם זה סביר? לא כדאי לבקש גם תרופה אנטיביוטית?
ואגב- הייתי אצל ד"ר טלמור, הוא א.א.ג מומחה ממש.
זה סוג של צינור חלול ששמים קצה אחד באוזן (מניחים את הראש על שולחן או משהו) ואת הקצה השני מדליקים באש (יש קרטון שמפריד בין האש לבין הגוף), כשהאש מגיעה לסימון מוציאים מהאוזן ושוטפים במים כדי לכבותמה זה?
ומה זה עושה?זה סוג של צינור חלול ששמים קצה אחד באוזן (מניחים את הראש על שולחן או משהו) ואת הקצה השני מדליקים באש (יש קרטון שמפריד בין האש לבין הגוף), כשהאש מגיעה לסימון מוציאים מהאוזן ושוטפים במים כדי לכבות
רצוי לעשות את זה עם עזרה של מישהו, וכן קרוב לכיור
לוקח בערך רבע שעה - עשרים דקות לשתי האוזניים ביחד
חייבת לומר שהתיאור ממש מפחיד לעומת המציאות
זה מייבש את הנוזלים ושואב את השעווהומה זה עושה?
אפשר להשתמש גם במצב של דלקת? מרגישה שהאוזן בפנים מלאה נוזל/ מוגלה....ממיס את השעווה שיש באוזן ועוזר לדלקת
אני עכשיו גם עם אנטיביוטיקה בגלל כאבי אוזניים ועשיתי נרות הופי, עזר להוציא את השעווה פלאים
מה שעזר לי לכאבים בהתחלה היו טיפות אופטלגין, תוך 10 דקות ונחלש הכאב.
אולי למישהו יש פיתרון מה לעשות שהאוזן סתומה, מרגישה כמו פקק באוזן (עם ירידה בשמיעה)
לכאורה כן, אבל אינני רופאהאפשר להשתמש גם במצב של דלקת? מרגישה שהאוזן בפנים מלאה נוזל/ מוגלה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים