מחפשים המלצות לדלתות פנים העמידים במים עם אחריות של לא פחות מ-10 שנים.
לנו יש פולימריות, כברכבר כמעט ארבע שנים כמו חדש ,יש אחריות לשמונה שנים
רק שכל דלת מעל 2000 שח
אמיר דלתות
054-549-7366
הדלתות היחידות שבאמת עמידות למים הם מפלסטיק
צמוד, האמת שהמתקין הזה הוא ברמה גבוהה מאד, והדלתות עם רמת אטימות לרעשים גבוהה מאד !ואינם מתעוותים משינויי קור וחום כמו שיש כאלו שטוענים?
ואיך ההתקנה שלהם? אטום לגמרי וצמוד לגומי שעל המשקוף?
צמוד, האמת שהמתקין הזה הוא ברמה גבוהה מאד, והדלתות עם רמת אטימות לרעשים גבוהה מאד !
בקיצור מרוצה עד הגגצפה בקובץ המצורף 450478
כן, אמיר בעצמו עם עוד עובד שלו, באמת ההתקנה זה החלק החשוב בסיפוראמיר בעצמו התקין את הדלתות?
אחד המשווקים אמר לי שאם משקיעים בדלתות אבל לא הותקנו ע"י מתקין מקצועי אז חבל על הכסף.
לי יש פולימר, ואני לא ממליץ בכלל בכלל בכלל
כל דפיקה עושה חריץ בדלת.
עוברים עם שולחן, או כלי חשמלי. כל דבר דפיקה וחריץ בדלת או במשקוף.
כל בעיטה (וזה קורה לא נעים אבל בית ברוך ילדים קורה שרבים אחד סגר דלת השני בעט, הדלת נשברה.
ובכל מקרה כל הדלתות ההתקנה זה החלק הבעייתי, בגלל שההתקנות היום הם על בסיס הדבקות.
וכך גם הכיוונים. שבלעדיהם אין אטימות לרעש.
כמדומני ש1600 אחריות אני לא זוכר, רק שהוא לא הגיע כשהתקשרתי בכל מקרה, ואני קצת שלעפרמותר לשאול כמה עלתה כל דלת?
1000 שח?
וכמה זמן אחריות על ההתקנה?
כמדומני ש1600 אחריות אני לא זוכר, רק שהוא לא הגיע כשהתקשרתי בכל מקרה, ואני קצת שלעפרצריך להתקשר שוב לצעוק עליו. בכל מקרה לא כך נראה שירות.
לא, אם תרצי שם, בפרטי.וואו
מוזר מאוד
קנית את זה בחנות שנקראית פולימר?
כן, אמיר בעצמו עם עוד עובד שלו, באמת ההתקנה זה החלק החשוב בסיפור
אשמח לשם החנות בפרטי. תודה!לא, אם תרצי שם, בפרטי.
לא בודד בצורה היסטרית, אבל אם הכל מפולס ואין רווח בין הדלת למשקוף הבידוד לאין ערוך טוב מאשר כשחשוך בחדר ויש אור מהחריצים...איך פולימר מבודד רעשים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים