הפתח מספיק רחב לדלת אקורדיון?מה דעתכם על דלת אקורדיון לחדר השינה - ביח"ד זוגית?
אנחנו מעוניינים בכך מאילוצי מקום כמובן
איך הרעיון לדעתכם?
חסרונות?
ביחידה האחרונה שתכננתי (ועכשיו באמצע בניה) הדלת נפתחת החוצה וזה לא דפוק בכלל. השאלה איך ועל מה היא נפתחת.תודה על ההארה
רוחב הפתח ממש ניתן לשחק בקלות
האילוצים שלנו נובעים מקשת הפתיחה של הדלת
לא נשאר לה מקום להיפתח פנימה
ודפוק לנו לפתוח אותה החוצה
גם דלת הזזה פחות תתאים לנו, בגלל המקום שהיא תופסת.
אני רוצה להבין מה הציבור חושב על דלת אקורדיון לחדר שינה
כי האופציה הבאה (ובעצם הכי טובה) - היא הזזת קירות ונקודות חשמל.
אנו בודקים אם ניתן לחסוך זאת.
תודה רבה.
לרוב דלתות האקורדיון ישנם בדר"כ ה בעיות בנעילה, וכן היא לא מאוד מבודדת כמו דלת רגילה.
צריך לחפש דלת עם פתיחה מתאימהזה נשמע מוזר כזה ולא נראה טוב
אבל לכאורה אם זה יחידה ממש רק לזוצ, אז למה לא?
ברגע שכבר יש מקום לתינוק, לדעתי זה חסרון
נגיד דמיינו סיטואציה הורה אחד שומר על הילד, והשני רוצה לנוח
ודלת אקורידון אין לה שום בידוד של רעשים..
בכל אופן- אצלי ביחידה יש דלת שנפתחת לתוך החדר ופשוט חוסמת רבע חדר
זה אחד הדבירם המעצבנים
כי זה חדר גדול
אבל המיטות של החדר שינה ממש נכנסות בדוחק רב בגלל הדלת.
www.prog.co.il
תודה! אני בטוחה שיש פתרונות, ושם גם היה מתאים דלת הזזה, יש מספיק מקום לזהצריך לחפש דלת עם פתיחה מתאימה
אולי אפילו דלת שנפתחת לשתיים
![]()
שאלה - דלת מתקפלת לחדר קטנטן
שלום רב, יש לי בבית חדר קטנטן, ואני מחפשת פתרון לדלת פנים שלא תבוא ע"ח השטח בחדר נתקלתי בדלתות מעניינות של פולידור- הנה קישור אשמח לקבל מידע, המלצות או דיס המלצות מניסיון אישי לדלתות האלה: רוטר סליידינג (ציר עליון) או מקפלת 1/2 או 3/4 (מצורפת תמונות)www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים