- הוסף לסימניות
אין הבדל בין פטור למורשה בעניין הזהכמובן שכל זה בעוסק פטור שמגיש רק דוח שנתי
אבל עוסק מורשה שמגיש דוחות חודשיים (או דו חודשי) נראה לי מחשבים רגיל ולא שנתי...
אין הבדל בין פטור למורשה בעניין הזהכמובן שכל זה בעוסק פטור שמגיש רק דוח שנתי
אבל עוסק מורשה שמגיש דוחות חודשיים (או דו חודשי) נראה לי מחשבים רגיל ולא שנתי...
לביטוח לאומי אין שום מידע לגבי הרווח לתקופה מסויימת.כמובן שכל זה בעוסק פטור שמגיש רק דוח שנתי
אבל עוסק מורשה שמגיש דוחות חודשיים (או דו חודשי) נראה לי מחשבים רגיל ולא שנתh
זה שאלה או תשובה ומסקנהאישה שיולדת ב 3 חודשים הראשונים של השנה.
מחשבים את דמי הלידה לפי השנה הקודמת.
ואז החלוקה היא ל 12 חודשים.
מציאות.זה שאלה או תשובה ומסקנה
אבל בכל מקרה יחלקו ל-12 ולא ל-8, האם הבנתי נכוןמציאות.
ייתכן והם יבדקו שתי שנים.
אבל שתיהם יהיו בתקופות שלפני הלידה.
כלומר נניח אישה ילדה ב 02/2025
ייתכן ויבדקו האם שווה לה יותר לפי 2024 או לפי 2023
אבל 2025 וודאי לא תהיה בחישוב.
אכן.אבל בכל מקרה יחלקו ל-12 ולא ל-8, האם הבנתי נכון
2. ואם כן אז רק למי מחלקים ל-8
תודה רבהאכן.
אישה שיולדת בתחילת שנה- מפסידה כביכול.
גם אישה שיולדת בסוף שנה מפסידה - כי נניח יולדת בחודש 12 - אז יחלקו את ההכנסות ל - 11
רק אישה שיולדת בין חודשים - 4 - 9 מרוויחה חלוקה ל - 8 חודשים
לא.שאלה, האם עצמאית משלמת דמי ב''ל על חודשי החופשת לידה ,וכן על חצי חודש אם ילדה באמצע החודש,
תודה
גדול
דמי ביטוח לאומי מנוכים מדמי הלידהלא.
בתקופת חופשת הלידה - לא משלמים דמי ביטוח לאומי.
בד"כ זה 4 חודשים מלאים.
?דמי ביטוח לאומי מנוכים מדמי הלידה
אם אני מרוויחה 10א' לחודש ומשלם חודשי כ- 1000 אז אקבל רק כ-9000 הבנתי נכוןדמי ביטוח לאומי מנוכים מדמי הלידה
זה אוטומטיקיבלתי את השומה של 24 ומגיעה לי תוספת לדמי לידה.
הביטו''ל מתעדכן אוטמטית רשות המיסים או שצריך להגיש בקשה?
אם זה אוטמטי כמה זמן לוקח בערך?
ביטוח לאומי משלמים את דמי הלידה אחרי שהם מנכים מזה ביטוח לאומי, לכן לא משלמים מקדמות בתקופה הזו
לא נכון. 11-12 יקחו מ 2023 או 2024, וינואר - מ 2024 או 2025כלומר נניח אישה ילדה ב 02/2025
ייתכן ויבדקו האם שווה לה יותר לפי 2024 או לפי 2023
אבל 2025 וודאי לא תהיה בחישוב.
יש עניין לשלוח להם לזרז, או שזה לא יעזור שום דבר?זה אוטומטי
לוקח כמה שבועות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים