לאשתי היה 9 תלושים וקיבלנו סכום מלא.האם הגיוני שיתנו לי דמי לידה מלאים?
אני ילדתי ב-31 לחודש . יום לפני שיכלתי לקבל דמי לידה מלאים וקיבלתי רק חצי...
אז כמו שכתבתי שילדתי ב-31 לחודש. הייתי גם שכירה קודם. אז כשכירה קיבלתי חופשת לידה מלאה, וכעצמאית רק חצי.אם היית שכירה לפני שהיית עצמאית ויש לך כן תלושים מאז
ויש לך 10/14 או 15/22 אז את זכאית לדמי לידה מלאים (15 שבועות)
ואוו איזה עוגמת נפשאז כמו שכתבתי שילדתי ב-31 לחודש. הייתי גם שכירה קודם. אז כשכירה קיבלתי חופשת לידה מלאה, וכעצמאית רק חצי.
מריך לחשוב טוב מה עושים-
קודם קיבלתי כעצמאית מלא.
ואז הגשתי בקשה כשכירה- כששם קיבלתי הרבה פחות, כי המשכורת שלי היתה מאד נמוכה. ואז ביקשו ממני להחזיר את כל הכסף שקיבלתי כעצמאית והשאירו לי רק סכום קטן שהוא הדמי לידה של השכירה. הם אמרו לי שאם אין מספיק תקופת אכשרה לשניהם, התקופת אכשרה יכולה להיות או לעצמאית או לשכירה. אי אפשר להגיש לשניהם. אז תחשבי טוב לפני שאת מגישה בקשה לדמי לידה. לי היה עדיף להישאר עם מה שקיבלתי ולא להגיש עוד תביעה ולצאת עם חוב לביטוח לאומי!!
הייתי שכירה כמה שנים וכמה חודשים לפני הלידה פתחתי תיק עוסק פטור, והמשכתי להיות גם שכירה.ואוו איזה עוגמת נפש
אני לא מבינה אבל
צריך שיהיה לך תלושים /הכנסה ב10/14 או 15/22 בשביל דמי לידה מלאים ואת הגובה שלהפ מחשבים לפי 3 או שש אחרונים הגבוה מבינהם אם את ב3 חודשים האחרונים היית רק עצמאים איך ביקשת על הזמן שהיית שכירה?
מה תכלס קבלת בסוף ? רק על השכירה או מלא על השכירה וחצי על העצמאית ?אז כמו שכתבתי שילדתי ב-31 לחודש. הייתי גם שכירה קודם. אז כשכירה קיבלתי חופשת לידה מלאה, וכעצמאית רק חצי.
מריך לחשוב טוב מה עושים-
קודם קיבלתי כעצמאית מלא.
ואז הגשתי בקשה כשכירה- כששם קיבלתי הרבה פחות, כי המשכורת שלי היתה מאד נמוכה. ואז ביקשו ממני להחזיר את כל הכסף שקיבלתי כעצמאית והשאירו לי רק סכום קטן שהוא הדמי לידה של השכירה. הם אמרו לי שאם אין מספיק תקופת אכשרה לשניהם, התקופת אכשרה יכולה להיות או לעצמאית או לשכירה. אי אפשר להגיש לשניהם. אז תחשבי טוב לפני שאת מגישה בקשה לדמי לידה. לי היה עדיף להישאר עם מה שקיבלתי ולא להגיש עוד תביעה ולצאת עם חוב לביטוח לאומי!!
הייתי עצמאית 5 חודשים לפני הלידה. ילדתי ב-31 לחודש. אם הייתי יולדת יום אחרי, יכולתי לקבל חצי על העצמאית ומלא על השכירה.מה תכלס קבלת בסוף ? רק על השכירה או מלא על השכירה וחצי על העצמאית ?
כמה ז\מן לפני הלידה היית עצמאית ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //