- הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ?
צפון אני מתכוון לחיפה והסביבה
צפון אני מתכוון לחיפה והסביבה
נכתב ע"י אוהב0ישראל;149714:ידידי פרידמן
לומר על אנטרפרייז שהם חאפרים, מעבר להוצאת הדיבה הזו, הרי זה כמו שתאמר על "מגה" שהיא מכולת קטנה...
אני חייב לציין שכשקורות פאשלות בהדפסה ובפרט אצלינו, החרדים, שלא למדו את המקצוע, אלא חיים מהיד אל הפה ומהיד אל המקלדת, האשמה היא בגרפיקאי ולא בדפוס.
כדי לסבר את האוזן: מדובר בבית דפוס גדול, בעל כמה מכונות דפוס, שמתמחה בהדפסות איכות עד רבע גיליון (ספידמאסטר) + מכונת חצי גיליון רולנד וכו' וכו', בעל מחלקה גדולה של דפוס דיגיטלי הכוללת מכונת דפוס של זירוקס עד לגודל A3 אקסטרא + מכונת ענק להדפסת שלטי חוצות + מכונה להדפסה איכותית על קנבס וכדו' ללא הגבלת גודל.
בגמר דפוס יש להם ליין משוכלל לכריכת סיכות + מכונת משוכללת להדבקה חמה.
את הקדם דפוס מנהל אדם כשרוני ביותר, עדל, שנמצא בעולם הדפוס עשרות שנים, ומבין ענין בכל תחום בדפוס.
ישנה מחלקה מיוחדת להדפסות על נ"ע / כרומו בריצות קצרות. מתאים מאוד לספרי מחזור, חוברות וספרים.
ישנה מחלקה מיוחדת לשטאנצים וכדו'.
וכנראה שכחתי עוד אי אילו פונקציות.
בדפוס עובדים יותר מ-20 אנשים.
אז לקרוא לזה חאפער?......
נכתב ע"י אוהב0ישראל;150479:הבהרה חשובה:
כיוון שנכנסו לי ספקות עמוקים לגבי גרפיקאי מוכשר מחיפה, שחשבתי שהתבטא בצורה חריפה (לדעתי) נגד דפוס אנטרפרייז, לאחר בירור,התברר שלמרות השמות הדומים, מדובר בשני אנשים.
אותו גרפיקאי, ארי פרידמן מסערט ויזניץ, ביקש ממני להבהיר שהוא עובד שנים עם דפוס אנטרפרייז ומרוצה מאוד מהם מכל הבחינות.
ארי פרידמן מסערט ויזניץ איננו "אפרידמן" מהפורום כאן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים