- הוסף לסימניות
איך אפשר להבין את זה,הרי העיר מתפתחת המון לא? ממה חיים שם כולם? הבנו שיש גם המון אברכיםיש בתי ספר תתי"ם ומשרדים ממשלתיים כמו ביטוח לאומי...
אבל בהחלט קשה למצוא כאן עבודה, אני אישית עדיין מחפשת
איך אפשר להבין את זה,הרי העיר מתפתחת המון לא? ממה חיים שם כולם? הבנו שיש גם המון אברכיםיש בתי ספר תתי"ם ומשרדים ממשלתיים כמו ביטוח לאומי...
אבל בהחלט קשה למצוא כאן עבודה, אני אישית עדיין מחפשת
מי אמר?חיים
ואאאו.לא נשמע משהו...אולי באמת לא נעבור (?)....זכינו שמה בנווה שרוןמי אמר?
גם בכולל, באשדוד המילגה הייתה כמעט כפולה מכאן![]()
ואאאו.לא נשמע משהו...אולי באמת לא נעבור (?)....זכינו שמה בנווה שרון
אז למה באמת עברתם,נשמע מקום חור?? (כמובן שאם לא נח לענות מבינים!)
התמונות ממש ממחישות את הניסים, במיוחד זאתכ"כ נכון, מזמור לתודה!!!
https://www.hidabroot.org/article/1172090 -
מבצע "עלות השחר" בתמונות: צפו ב-55 שעות ניסיות
גם אותי היא תפסה, התמונה הזאת, מצמרר בהחלט...התמונות ממש ממחישות את הניסים, במיוחד זאת
הסתיימה ברוך ה'זהו הסתיימה המלחמה או עדיין?
עד כמה שהבנתי הטילים הרחוקים יותר הם של הג'יאד.יש את הטילים של חמאס,
ויש את הטילים של הג'יהאד האיסלאמי.
של חמאס הרבה יותר "איכותיים", הם משקיעים הרבה יותר בבניית הטילים ובחומר הנפץ שממלא אותם.
הם הרבה יותר מדוייקים ויותר מחזיקים מעמד עד אזורים מרוחקים יחסית.
של הג'יהאד האיסלאמי הרבה פחות בכל הנ"ל.
ת'אמת שעד שלא חויתי את זה בעצמי באמת היה לקשה לי להבין ולהאמין למציאות הזו.זה ממש לא דומה.
ואנסה להסביר:
הטילים והאזעקות רודפים אחרייך לכ-ל מ-ק-ו-ם!!!!!!
את לא מרגישה מוגנת בבית שלך!!!! אפילו במיטה שלך!!!! לא משנה מה תעשי!!!!
זאת ההרגשה הכי נוראית שבעולם!!!!!!
אין לך מושג מה קורה בחיים שלך בעוד שניה, בעוד דקה ובעוד שעה.
בכל שניה הם יכולים לשגר טילים לפה,
והמתח הזה קשה מנשוא!!!!!
וזה לא רק הבומים, האזעקות, הפיצוצים והנפילות.
זה האווירה הלחוצה, המתח שעומד באוויר, הבהלה התמידית מכל רחש.
אי אפשר לישון בכלל (רק להירדם בחצי ישיבה עם המחשב בידיים ולהתעורר בכל חצי שעה למשמע בומים, פיצוצים, אזעקות וכו').
בפיגועים את צריכה להיות בטווח כמה מטרים מהמחבל כדי להילחץ ולהיפגע נפשית.
ילדי ותושבי הדרום נמצאים במרחקים הרבה יותר גדולים וזה משפיע על נפשותיהם מאוד.
כשאת יוצאת לרחוב את דרוכה באופן טבעי, את לא במצב מנוחה כפי שאת נמצאת בבית.
אצלנו הדריכות הזאת נמצאת בבית. אי אפשר לברוח ממנה.
הבית לא יכול להגן עליי מפני איומים. אנחנו לא יכולים להיכנס לבית ולנוח. אי אפשר.
מקווה שהצלחתי להסביר ולו במעט ממה שאנחנו חווים.
בתודה,
תושבת הדרום.
זה לא קשור לאלתא.שומעים בומים גם שיש בשדרות או שמציצים ברצועה.
לאשקלון מכוונים כי היא עיר גדולה ויש בה תחנת כח וגם קרובה מאד לרצועה. אשדוד בגלל אלתא
האמת אני לא מבינה על מה הפרץ,בגלל שאשדוד על הכוונת שלהם כל הזמן, זה מפחיד מאוד!!!
בכל שניה הם יכולים לשגר טילים לפה,
והמתח הזה קשה מנשוא!!!!!
אין הרבה קשר לערים גדולות או קטנות...זה לא קשור לאלתא.
ניסו לירות לנמל המון, היו אזעקות רק בנמל שברובעי המגורים לא היו.
בגלל שאשדוד היא עיר גדולה מאוד, יותר מנתיבות שדרות וכל העוטף ביחד,
יורים אליה המון.
מוכר בעליל...אני מאזנת: הילדים שלי מחו על הקיפוח שאנחנו באשדוד, רבע ז' שמענו רק אזעקה אחת,
והבני דודים ברובע ג' שמעו כמה וכמה..
הם נהנו מאוד מהאקשן ורק כל השבת חיכו שיזכו לשמוע עוד אזעקה אחת לפחות
אני חושבת שרוב האשדודים הוותיקים פיתחו אדישות מסויימת
איזו הבטחה יש לעיר רחובות? ממי?אז לנו ב''ה יש פחות מתח.
לא היו פה אף פעם נפילות ויש אומרים שיש הבטחה שלא יהיו פה נפילות, בדומה לבני ברק. (מה שאכן קורה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים