נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4961567:100 ש"ח לדקת עריכה זה ממש לא עבודה בחינם.
מה אתם רוצים?1000?
וזה עוד כנראה לפני ששמעתם פרטים.
(אין לי קשר להודעה הקודמת, סתם כי אני עורכת ובחיים עוד לא שילמו לי לפי 100 לדקה אלא הרבההה פחות)
נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4962599:מה לעשות,
כל מי שפונה אלי, אני ממששת את הדופק כמה הוא יסכים לשלם, ולפי זה קובעת מחיר.
תביני, שאם מישהו פונה אלי עם סרטים מוכנים שצריך רק לסדר אותם קצת ולהוסיף מלל
או לחילופין, לקחת רקעי לופים ולשים מלל.
אני לא יכולה לקחת על זה 100 לדקה כי זה יגיע לאלפים ואף אחד לא ישלם על זה כך.
אולי עבודות מורכבות באפטר כן יתנו את הסכום הזה.
נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4962599:מה לעשות,
כל מי שפונה אלי, אני ממששת את הדופק כמה הוא יסכים לשלם, ולפי זה קובעת מחיר.
תביני, שאם מישהו פונה אלי עם סרטים מוכנים שצריך רק לסדר אותם קצת ולהוסיף מלל
או לחילופין, לקחת רקעי לופים ולשים מלל.
אני לא יכולה לקחת על זה 100 לדקה כי זה יגיע לאלפים ואף אחד לא ישלם על זה כך.
אולי עבודות מורכבות באפטר כן יתנו את הסכום הזה.
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4963152:אני חושבת שמתחילה כן כדאי לה לקחת עבודה תמורת מחיר נמוך, כי למחיר גבוה יש מקצועניות יותר ממנה.
בסך הכל היא מתרגלת על חשבון הלקוחה, וזה לא דומה לעבודות אחרות שמשלמים עליהם מינימום, כי כאן זה יוביל אותה לרכוש מיומנות, ולבנות תיק עבודות שישרת אותה ללקוח הבא (שממנו היא תוכל לדרוש יותר).
בכל מקרה 100 ש"ח תמורת דקת עריכה, זה מטורף ממש שווה רק למתחילה טריה ואחרי 4-5 עבודות כאלו להעלות את המחיר
נכתב ע"י miri photog;n4963552:אני חושבת שבתור מתחילה אפשר לקחת לחיבור סרטים 80 ש"ח לשעה זה סכום נחמד.
ולעריכה מסובכת יותר- זה מאוד תלוי מה העבודה..
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4963818:אם מתחילה תיקח 80 ש"ח לשעה, העבודה שלה תהיה יותר יקרה משל ותיקה
למתחילה לוקח הרבהה יותר זמן לערוך + הרבה יותר תיקונים מפאת זה שהיא פחות מקצועית
מה שיוצא שלא יהיה שווה להעסיק מתחילות
לדעתי מתחילה צריכה לקחת גלובלי ולא להסתכל על שעות העבודה (...)
ושלא תסתכל בשעון, כי ככה זה מתחילה!
וכן שתקשיב להערות של הלקוח - אבל לא בפריאריות (לא הוספת זמן, ולא הוספת מורכבות, אלא תיקוני טעם וריח)
ומעל הכל תפילה ס"ד
100 ש"ח לדקת עריכה זה ממש בדיחה, זה כמעט חינם, אולי מדובר פה בעבודה קלה מאוד
אם הייתי מסיימת עכשיו קורס עריכה או עדיין באמצע לימודים, הייתי לוקחת את זה בשביל ההתעמלות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים