הבנתי שזה קצת יותר ישןג-1 ליטאית קלאסה
???אין לאף אחד מידע?
זה ממש חשוב ודחוף לי
תודה רבה
רק רגע
מקום אם אוכלוסיה טובה אבל לא סגורהמה הסגנו שאתם מחפשים כי למשל רמה ד עצמה מחולקת ל4 רמות ובכל רמה בכל אזור זה סגנון אחר
רמה ג 2 לא מתאימה ללטאים?ג1 הכי ישן ליטאי לגמרי
ג2 זה שכונה על רמה בסגנון חסידי יש גם קצת ליטאים ופרויקט וולפסון זה לאמריקאים וליטאים
רמה ה לא מוכר לי
רמה ד1 מעורבת בכל הסוגים
ד2 קצת בקצה אבל מושלם יש גם הרבה סוגם הכי הרבה זה חסידים
ד3 קרוב באזור ליד ד4 זה ליטאים ספרדים וחסידים
וברחובות ופנימיים יותר זה מעורב
רחוב נהרדעא יש הרבה ירושלמים
וברחוב בר קפרא זה פינה שקטה ואיכותית אבל שמעתי מהרבה שגרים שם ויש שכנים שהם לא לרוח השכונה
היי לצורך מעבר לבית שמש וקניית דירה אשמח לקבל מידע עדכני על השכונות בבית שמש רמה ג 2 ורמה ד 1 2 3 4
על סגנון השכונות
על הנגישות
ומה הכי מומלץ למשפחה לטאית
וכל חוות דעת אחרת
תודה
ברמה ד הכי מפותח זה ד3 אבל לא בפרויקט שערי בית שמש וברמה ג2 יכול להיות גם מתאים לליטאים ברמה ד1 ו2 יש חלק של קיצונייים ירושלמים וכן להפך משפחות פתוחות מידי אז ברמה ד הכי טוב זה ד3מקום אם אוכלוסיה טובה אבל לא סגורה
ומקום שמתאים למשפחה לטאית
אבל כן חשוב לי שיהיה מגוון
בהחלט מתאים מאוד אני גרתי שם עד לפני שנתיים מתחילת היווסדות השכונה ולליטאים זה מתאים אבל זה לא נקרא שכונה ליטאיתרמה ג 2 לא מתאימה ללטאים?
לא הבנתי אתה מתכוון שרמה ד 3 יותר טובה ללטאים?ברמה ד הכי מפותח זה ד3 אבל לא בפרויקט שערי בית שמש וברמה ג2 יכול להיות גם מתאים לליטאים ברמה ד1 ו2 יש חלק של קיצונייים ירושלמים וכן להפך משפחות פתוחות מידי אז ברמה ד הכי טוב זה ד3
אז מה את כן ממליץ?בהחלט מתאים מאוד אני גרתי שם עד לפני שנתיים מתחילת היווסדות השכונה ולליטאים זה מתאים אבל זה לא נקרא שכונה ליטאית
אני ירושלמי בסגנון ליטאי ואני מבין מההצורך של ליטאים כי גרתי ברמות בשכך15 שנה אז לדעתי ג2 הכי מתאים אבל שכונה שנקראת ליטאית אם נהרבה ליטאים נראה לי יש רק רמה א והשאר העדיפות זה או ד3 או ג2 (או ג1)אז מה את כן ממליץ?
רמה ד 3?
אתה לטאי?
ומבחינת פתיחותאני ירושלמי בסגנון ליטאי ואני מבין מההצורך של ליטאים כי גרתי ברמות בשכך15 שנה אז לדעתי ג2 הכי מתאים אבל שכונה שנקראת ליטאית אם נהרבה ליטאים נראה לי יש רק רמה א והשאר העדיפות זה או ד3 או ג2 (או ג1)
אם הסגנון זה מודרני אז ג2 עדיף אבל לא שד3 זה קיצוני רק שיכול להיות שתיפלו על בניין אם אנשים כבדיםומבחינת פתיחות
אני מחפש משהו לא מידי סגור
וואו זה נשמע מפחידלסיכום ג2 זה שכונה בפני עצמה קטנה נעימה ואם יחסית לשכונות החדשות הרבה ליטאים אחר כך ד3 שזה שכונה יותר תוססת אבל צריך לברר בכל רחוב ובניין בפני עצמו כי כל רחוב זה מאות אנשים
יכול להיות שגם ד4 אבל אני לא מכיר את השכונה
אם הסגנון זה מודרני אז ג2 עדיף אבל לא שד3 זה קיצוני רק שיכול להיות שתיפלו על בניין אם אנשים כבדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //