לגשמים בעיתם
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
וכמובן קח בחשבון שאכן מגיע לך החזראם אתה מסתדר תגיש לבד אבל אם לא, תגיש למייצג עם אחריות שלא תפספס בעוד פחות מחודשיים זה כבר לא רלוונטי
www.prog.co.il
תודה לכל המגיבים,חבל על הכסף.. עושים עליך קופה
אני לא הייתי הולכת על חברות כאלו. כל ה'חברות' שיש בשוק הזה לדעתי פחות מומלצות. יותר מומלץ לפנות ליועצות מס חרדיות טובות ומומלצות שמזדהות בשם שלהן.יש את השירות הזה של מיטב, אפשר למצוא ברשת לינק שותפים שמוריד את העמלה ל 12.6%
![]()
החזר מס לשכירים באינטרנט - בדיקת זכאות החזר מס | finupp מבית מיטב
החזר מס לשכירים באינטרנט. כנראה שגם לך מגיע החזר בגובה אלפי שקלים! בדקו בחינם וקבלו את ההחזר בקלות באינטרנט. Finupp - הדרך הקלה והמהירה לקבלת החזרי מס.www.finupp.meitavdash.co.il
ניתן ללחוץ בקישור שבחתימה שלי ונבצע בדיקה ראשונית להחזר מס ללא עלות.יש את השירות הזה של מיטב, אפשר למצוא ברשת לינק שותפים שמוריד את העמלה ל 12.6%
![]()
החזר מס לשכירים באינטרנט - בדיקת זכאות החזר מס | finupp מבית מיטב
החזר מס לשכירים באינטרנט. כנראה שגם לך מגיע החזר בגובה אלפי שקלים! בדקו בחינם וקבלו את ההחזר בקלות באינטרנט. Finupp - הדרך הקלה והמהירה לקבלת החזרי מס.www.finupp.meitavdash.co.il
הסיטואציה מוזרה, אתה אומר שהגשת דוח שנתי לשנת 2019 כי היית עצמאי? א"כ, גם אם לא הכנסת את ה 106 הנ"ל לדיווח, חתכן ומס ההכנסה הכניס לחישוב את ה 106 שלא דווח, כי יש להם את המידע הזה. בד"כ הם שולחים פניה למייצג/לנישום בדרישה להשלמת חוסרים. אך נתקלתי במקרים בהם הם הוסיפו את ההכנסה באופן ייזום. בכל אופן, ממליצה לך להוציא מהאזור האישי שומה לשנת 2019 ולבדוק האם כבר נקלטה ההכנסה ממשכורת הזו וגם המס שלה. אם לא נקלט, הרו"ח שלך גם יכול לבדוק בקלות האם חסרים מסמכים להשלמה, ואז הוא רק מצרף את הטופס הזה ושלום. (אא"כ יש דברים נוספים שיש לתקן שם)תודה לכל המגיבים,
ובכן כעת נעבור לצד השני- כלומר הצד ה'מפקיע' של הרו''ח, מתברר שהגשת בקשה להחזר מס מיועדת רק לשכירים שאינם חייבים בהגשת דוח שנתי,
אבל במקרה שלי שהיה לי עסק באותה שנה וכבר הגשתי אז דו''ח שכנראה לא היה תקין ולכן נדרשת הגשת דוח תקין מחדש, וכיון שכך טוען הרו''ח (בצדק) שהוא מתמחר את ההגשה לפי המחירון של הגשת דוח שנתי = 1000 שח בלבד.
מה דעתכם??
אני כבר למדתי מזה שלכל דבר יש שני צדדים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים