- הוסף לסימניות
אז למה הסגר? למה לא אכיפה יעילה?הסגר אמור לעצור התפשטויות במפגשים,מסיבות, וכו'
אז למה הסגר? למה לא אכיפה יעילה?הסגר אמור לעצור התפשטויות במפגשים,מסיבות, וכו'
כי זה הדבר היחיד שעובד מול עמנו המתוק-עם קשה עורף.אז למה הסגר? למה לא אכיפה יעילה?
דווקא להפך. לאכוף דברים נקודתיים כמו מסיכה, איזור התאספות זה עוד איכשהו הגיוני. לאכוף כל מי שזז מהבית מסיבה לא הגיונית הרבה יותר קשה-כי כולם פתאום בדרך לעבודה/לקנות מזון/פעילות ספורט/ולעמ"י הצדיקים ממש לא חסר סיבות ותירוצים.כי זה הדבר היחיד שעובד מול עמנו המתוק-עם קשה עורף.
אין לאן לברוח!!!!!!!!!!!!!!!פחד חלחלה טראומה !!
זה בדיוק הבעיה של תיאורים כאלו,הטראומה וגרורותיה,זה חלק לא פחות נורא מהקורונה.טראומה !
אני עצמי מחלימה,זה בדיוק הבעיה של תיאורים כאלו,הטראומה וגרורותיה,זה חלק לא פחות נורא מהקורונה.
יש למעלה מ150000 בארץ שהחלימו,רובם ללא תופעות לוואי,ורוב החולים עכשיו,מרגישים מצוין,
ומאידך מותר להתוודע שצריך להזהר,בתחום הנורמה.
הגיע מאתר "קול חי"פוסט שמסתובב.
כנראה הגיע מפייסבוק או מרשת חברתית אחרת.
זה אדם שאני מכירה אישית גר בבני ברק ללא מחלות רקע צעיר בנפשו וברחוזה בדיוק הבעיה של תיאורים כאלו,הטראומה וגרורותיה,זה חלק לא פחות נורא מהקורונה.
יש למעלה מ150000 בארץ שהחלימו,רובם ללא תופעות לוואי,ורוב החולים עכשיו,מרגישים מצוין,
ומאידך מותר להתוודע שצריך להזהר,בתחום הנורמה.
חבל שאין אשכול למזלזלים ששם צריך להפחיד.ולהפסיק ולהגיד הכל טוב ,
סביר להניח שזה לא המקור הראשוני.הגיע מאתר "קול חי"
(בלי להכנס לנושא)תפס אותי המשפט הזה.
מסתבר שזה לא נוהל חרדים בדווקא![]()
אין לי גישה, מה שומעים שם?לפני שאתם מדברים על הסגר בישראל באו והקשיבו מה קורה בלונדון!
עיתון עם אינטרסים
אומר שבלונדון בעקבות התפשטות הנגיף ההנחיות לחצי שנה קדימה הם איסור התכנסויות מעל 6 אנשים, חתונות ואירועים עד 15 איש וחובת חבישת מסכה בחנויות, תחבורה ציבורית ועוד אם לא קנס של 200 פאונדאין לי גישה, מה שומעים שם?
זה השבת השנייה של השנה...1. מי שלא שם לב בע"ה השבת הראשונה של השנה תשמר - אלמלא משמרים..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים