מומלץ לתלות בעריו''כ בבתי הכנסיות?הורידו הדפיסו ותלו! [בוצעו שינויים להתאמה]
עדיף כבר בשבת.מומלץ לתלות בעריו''כ בבתי הכנסיות?
בשבת בתי הכנסיות אמורים להיות סגוריםעדי
עדיף כבר בשבת.
ההגיון אומר שסגר מפחית פגישות בין אנשים, מפחות התקהלויות וממילא פחות הדבקות.במה הסגר אמור להועיל בעניין.
את זה אני משאירה לרבנים....תאמינו לי הם יודעים הכי טוב....ההגיון אומר שסגר מפחית פגישות בין אנשים, מפחות התקהלויות וממילא פחות הדבקות.
בואו, תחשבו על זה בהגיון ובלי אמוציות.
שווה לנו לוותר על הנוחות האישית לשבועיים שלושה וכן, להפגש פחות למרות שלכולנו זה קשה לא להגיע בחג וכו',
כי המצב נורא!
זה מלחמה!
ובמלחמה יש ויתורים על נוחות והרגלים למען קדושת החיים והצלת חיים!
הכל בסדר... אין אכיפהאומר שבלונדון בעקבות התפשטות הנגיף ההנחיות לחצי שנה קדימה הם איסור התכנסויות מעל 6 אנשים, חתונות ואירועים עד 15 איש וחובת חבישת מסכה בחנויות, תחבורה ציבורית ועוד אם לא קנס של 200 פאונד
בהקשר לעניני הדת- ברור. בתי כנסת, תפילות וכד'את זה אני משאירה לרבנים....תאמינו לי הם יודעים הכי טוב....
איזה מושמוש אתה!!!!בהקשר לעניני הדת- ברור. בתי כנסת, תפילות וכד'
אך לקבל החלטה אישית לא להגיע להתארח/ לארח, ולצמצם מפגשים בלי להתחכם-
את זה אף רב לא יגיד, אלא זה תלוי במוסריות ובאחריות האישית של כל אחד מאיתנו!
עזבו נוחות. על זה לא הייתי מדברת-אני מדברת על נזקי הסגר שלא בטוח שהם פחותים מנזקי הקורונה.ההגיון אומר שסגר מפחית פגישות בין אנשים, מפחות התקהלויות וממילא פחות הדבקות.
שווה לנו לוותר על הנוחות האישית לשבועיים שלושה וכן, להפגש פחות למרות שלכולנו זה קשה לא להגיע בחג וכו',
כי המצב נורא!
זה מלחמה!
חחח.לפני שאתם מדברים על הסגר בישראל באו והקשיבו מה קורה בלונדון!
כלומר, אין אכיפה אך יש עקיפה...אכיפה
לא!בגלל שיותר קל להוריד את השאלטר אז זה מה שעושים?
אוףףף. מי מדבר על צער וקושי. מדברים על נזקים משמעותיים.לא!
בגלל שמטבע הדברים, תקופת חגים זה זמן שיותר נפגשים, גם עם אנשים (קרובי משפחה וחברים) שבד"כ ביום יום אנחנו לא פוגשים אותם. ואח"כ כולם חוזרים למקומם ומייבאים איתם את הקורונה לישובם. וכך מעבירים את הנגיף ממקום למקום במהירות רבה הרבה יותר מכל זמן אחר!
מה כ"כ קשה להבין?
הרי זה בדיוק מה שקרה אחרי פורים בניו יורק.
לכן נראה לי שיש הגיון בדרישה לסגר דוקא בתקופת חגים עם כל הצער והקושי של כולנו.
בבקשהיש קריאה של הרבנים לזהירות וסגירת בתי כנסת כמו שהיה בגל הראשון??
אני לא שמעתי...
ועכשיו כשהמצב הרבה הרבה יותר גרוע...
מישהו יכול להסביר את זה ?
כבר עשינו את זה פעם אחת, אחרי תקופה קצרה הכל חזר ובגדול, אז מה הרווחנו חוץ מכל הנזקים הנוראים של הסגר?ההגיון אומר שסגר מפחית פגישות בין אנשים, מפחות התקהלויות וממילא פחות הדבקות.
כי המצב נורא!
זה מלחמה!
הפחדות, הזנחות, הרעבות, ניתוק מכונות, טיפול מטורף במקום טיפול יעיל.ומה שקרה בניו יורק זה תוצאה של
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים