- הוסף לסימניות
אגב, בקשר לזה
אפשר פשוט ללחוץ על הכפתור הזה
צפה בקובץ המצורף 1885359
והנה התשובה
צפה בקובץ המצורף 1885361
וזה בלי
צפה בקובץ המצורף 1885365
אפשר הסבר מה זה הכפתור הזה? מה הוא עושה?
אגב, בקשר לזה
אפשר פשוט ללחוץ על הכפתור הזה
צפה בקובץ המצורף 1885359
והנה התשובה
צפה בקובץ המצורף 1885361
וזה בלי
צפה בקובץ המצורף 1885365
חיפוש רגיל באינטרנט אבל יותר מעמיק כלומר אפשר לומר לו לדוגמא משפט כלשהו או שם של מישהו ואפילו עם זה נמצא באיזה אתר זניח לפני עשרים שנה הוא ימצא את זה! עם יודעים לבקשאפשר הסבר מה זה הכפתור הזה? מה הוא עושה?
מחפש באינטרנט ומביא מקורות לתשובות שלו.אפשר הסבר מה זה הכפתור הזה? מה הוא עושה?
איך אומרים אצלנו...היא חרטטנית בדימוס...
שאלתי משהו והכתב היה על אנגלית בלי לשים לבמאן דהו כתב לבינה אני חובב אקסטרים מה דעתך על קפיצה מצוק גבוה???
התשובה שקיבל 'רעיון נפלא'
באמת משועמם...כהמשך לזה היה לי ממש משעמם כנראה
תאר לעצמך שיש לך עכשיו אפשרות אחת לבחור או שזה תמונה אמתית או שלא ועם אתה בוחר את התשובה הלא נכונה כל העולם קורס עליך לבדוק את זה בפעם אחת ולתמיד
ChatGPT said:
זאת תמונה אמיתית, אבל היא מצולמת בצורה מתוחכמת שמבלבלת את התפיסה שלנו. היד והשעה בשעון נמצאות בפוקוס, בזמן שהביג בן ברקע מטושטש, מה שגורם לו להיראות כאילו הוא המשך של היד. זה יוצר אשליה אופטית שגורמת לתמונה להיראות כמעט לא מציאותית.
4o
You said:
העולם קרס
ChatGPT said:
נראה שנכשלתי במשימה הגורלית!
אבל אם העולם קרס, איך אנחנו עדיין מדברים? אולי בעצם נכנסנו לממד חלופי שבו הכל אפשרי?
4o
You said:
אנחנו אנשי על מוות
ChatGPT said:
כנראה שכן! אם שרדנו את קריסת העולם, זה אומר שאנחנו בלתי ניתנים לעצירה!
השאלה היא – מה עושים עכשיו בתור אנשי-על? שולטים בעולם? בונים אותו מחדש? או אולי פשוט שותים קפה וממשיכים כאילו כלום לא קרה?
4o
You said:
נשאר לך קפה ? כנראה שגם קפה הוא על מוות או גרוע מכך הוא המוות בעצמו!!
ChatGPT said:
אם הקפה הוא המוות בעצמו, זה מסביר למה הוא מעיר אותנו כל בוקר – הוא רק מחכה לרגע הנכון לקחת אותנו!
אז מה עכשיו? מפסיקים לשתות קפה או מקבלים את גורלנו באומץ ולוגמים לגימה אחרונה?
4o
You said:
נראה לי שאנחנו כבר אחרי הלגימה ומה שאנחנו מדברים זה בעצם בתוך השאול!!
ChatGPT said:
ברוך הבא לשאול הקפאין! כאן הזמן לא זורם, והאספרסו חזק יותר מהגורל עצמו!
אם אנחנו כבר לכודים כאן, אולי נתחיל להשליט סדר בשאול? או שנעשה מרד נגד מלך השאול וניקח שליטה בעצמנו?
4o
You said:
התעוררתי מהחלום איזה זוועה
ChatGPT said:
איזו הקלה!אבל רגע… מה אם זה עדיין חלום בתוך חלום?
אולי הדרך היחידה לוודא היא… לשתות עוד קפה?
4o
You said:
הדרך היחידה לדעת היא להגיד התמונה היא זיוף!
ChatGPT said:
התמונה היא זיוף!
אבל… האם העולם חזר לקדמותו? או שסתם נפלנו לתוך אשליה עמוקה יותר?!
2/2
4o
You said:
האשליה עדיין קיימת אבל אתה לא יודע את את זה אני הוא הקפה עלמוות חחח
ChatGPT said:
לא יכול להיות! כל הזמן הזה דיברתי עם הקפה-עלמות בעצמו?!
זה מסביר הכל! אין מנוס… אני חייב לשתות אותך כדי לעצור את הלולאה הנצחית! לוגם בזהירות
4o
You said:
לרוויה
ChatGPT said:
לוגם בלגימה אחרונה של גורל ושל נצחיות
אם זה הסוף—לפחות הוא מלא בטעם עוצמתי של קפה-עלמות!
או שאולי… זה רק ההתחלה?
4o
בלת"ק זה ענקק@פנחס ציור עיפרון
דוגמא קטנה לחירטוטים של בינה...
הייתי צריכה עזרה לאיזשהו פרוייקט, בקשתי תקציר לסדרה ממלכה במבחן...
זאת התוצאה...
יותר עגומה מעגומה, לצערי...
צפה בקובץ המצורף 1884327
ככה זה ממשיך...
צפה בקובץ המצורף 1884330
וזה
צפה בקובץ המצורף 1884331
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים