אז מה? אי אפשר לקנות דירה במחיר למשתכן לפני החתונה?אי אפשר צריך תעודת נישואין(רישום ברבנות)
חילול ה'.הקומבינה הייתה שהיו נרשמים בתור זוג ידוע בציבור,
שמעתי שהיום זה יותר מסובך, לא יודע פרטים מדויקים,
אפשראז מה? אי אפשר לקנות דירה במחיר למשתכן לפני החתונה?
איך?אפשר
אני נרשמתי בתור מאורסת וזכינו ב"ה
והרבה עושים את זה
כל אחד ישאל את רבותיו.....חילול ה'.
שמעתי מאנשים שעזרו בזה לאחרים בעבר שכיום זה יותר מסובך,אפשר
אני נרשמתי בתור מאורסת וזכינו ב"ה
והרבה עושים את זה
יש כל כך הרבה מתמודדים נשואים שרוצים ומחכים לזכות ....,אולי בממשלה החדשה, כשחרדי יעמוד בראש משרד השיכון,
יפתחו את האופציה הזאת?
זה דבר בסיסי בציבור שלנו....
ברור!יש כל כך הרבה מתמודדים נשואים שרוצים ומחכים לזכות ....,
שלא כזה בטוח שלציבור זה כל כך תועלת שיכניסו גם את המאורסים,
ד"א לא כל מי שנכנס בתור מאורס זכה, ודאי לא לפני שהתחתן.
לא ולא.כל מי שסידרו לו את זה כשהיה מאורס ככה עשו....
הוא בתור נשוי (כנראה) לא ורצה שיכניסו את המאורסים כדי לא להפחית לו את סיכויי הזכייה.ברור!
גם לזוגות נשואים אין ביטוח שיזכו.
כלומר הסיכוי לזכות לזוגות נשואים או מאורסים הוא שווה. לא?
גם לא כל מי שנכנס בתור נשוי זכה...
מה הקשר בין הזכיה לסטאטוס (נשוי/מאורס)?
אני לוידעת מה נכון להיום אבל אגיד לך מה אני עשיתי לפני 9 חודשיים כזוג מאורסשמעתי שליברמן (שר"י) סידר שגם "חברים" לא נשואים יוכלו להרשם למחיר למשתכן.
שזה טוב בציבור שלנו למאורסים.
השאלה, איך זה עובד? והאם בודקים את זה אם הזוג חי יחד או לא וכו'
מישהו יודע פרטים על זה?
תודה
לפני תשע חודשים, ליברמן אהובינו ביטל את האופצייה הזו בחודש תמוז כמדומני.אני לוידעת מה נכון להיום אבל אגיד לך מה אני עשיתי לפני 9 חודשיים כזוג מאורס
אחרי שהולכים להרשם ברבנות צריך לבקש מהם אישור הרשמה לנישואין וזה בהחלט תפס באופן רשמי במחיר למשתכן
ו...אפילו זכינו!
אההלפני תשע חודשים, ליברמן אהובינו ביטל את האופצייה הזו בחודש תמוז כמדומני.
אבל כן שמעתי שהוא פתח את האופציה לחברים.לפני תשע חודשים, ליברמן אהובינו ביטל את האופצייה הזו בחודש תמוז כמדומני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים