למה זה תשאל לשמי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אז זה מל"צ 30 לא 24...בנק לאומי.
(ראיתי 24, חשבתי טפחות לא יתכן בגלל הפריים, מרכנתיל בגלל הריבית, דיסקונט/פאג"י הימרתי פאג"י...)
אז זה מל"צ 30 לא 24...בנק לאומי.
אמת. טעות הקלדה של היועץ בסימולטור.אז זה מל"צ 30 לא 24...
(ראיתי 24, חשבתי טפחות לא יתכן בגלל הפריים, מרכנתיל בגלל הריבית, דיסקונט/פאג"י הימרתי פאג"י...)
מטורף!!!
שאפו
התבדחתי, ראיתי את הסמיילי הכועס מבין שזה לא הצחיק אותך, אפשר כבר להוריד... אפשר גם לא להוריד...@למה זה תשאל לשמי תייגתי גם אותך מקווה שתבין למה
מלכתחילה לא שמתי כועס כי הבנתי שזה היה הכוונה אבל אחרי שראיתי שפותח האשכול שמה חחח אז אתה לא יכול להבין מה היא הבינההתבדחתי
את המל"צ אולי ניתן להוריד קצתשלום הציעו לי משכנתא בטפחות דרך יועץ על 900.000 חצי ריבית קבועה לא צמודה אם ריבית של 4.59 ל14 וחצי לא צמודה משתנה כול שנתיים אם ריבית 4.76 ל30 שנה מה אתם אומרים יש מה לשפר
את המל"צ אולי ניתן להוריד קצת
ולמה חצי קל"ץ?
בד"כ עדיף שליש
בכמה ניתן להוריד תודה רבה
עוף על זהיש לי הצעה ממזרחי עם הטבה של עובד בנק
שליש קל״צ 4.7
2/3 מל״צ 4.45
אמרו לי זה פצצה ללכת על זה כי בגלל שזה הטבה אז אין על מה להתווכח קצת על הקל״צ
מעולהיש לי הצעה ממזרחי עם הטבה של עובד בנק
שליש קל״צ 4.7
2/3 מל״צ 4.45
אמרו לי זה פצצה ללכת על זה כי בגלל שזה הטבה אז אין על מה להתווכח קצת על הקל״צ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים