ניק 130444
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שכיר מקבל 250 אחוז
100 אחוז דמי חגים
150 אחוז עבודה ביום חג
100 אחוז דמי חגים
150 אחוז עבודה ביום חג
זה נכון שיש ניצול. כמו בכל מקום כמעט במגזר.ביקשו ממנה לפתוח עוסק - במקום לתת תלוש.
המעסיקה שלה קובעת לה את השכר - פרילנסר קובע שכר או מסכים לתנאי שכר שתואמים לעצמאי.
בתור הוכחה בודדת זה לא מספיק, נכון.
אבל אני מכירה את תחום החוגים.
אם החומרים מסופקים על ידי מפעילת החוגים שגם קובעת את השכר ואת העבודה בשעות מסויימות כולל התחייבות לשעות אלה בלי גמישות ואיום לסיום התקשרות באי עמידה בתנאים - יש פה עילה משמעותית.
שום חוזה לא עוקף חוקים של יחסי עובד מעביד.
אני לא מבינה גדולה בתחום, אבל כן שאלתי בזמנו את רו"ח מה כלול ומה לא, כי יש ניצול מחפיר בתחום הזה.
פרילנסרית שמקבלת 100 ש"ח לשעת חוג זה כמו 65 ש"ח כשכירה במקרה הטוב.
אז איך זה מסתדר עם זה?מקובל לחשב את ההפרש בין שכרי לעצמאי, עם תוספת של 30/40%
אם השכר לשכיר הוא 25 לשעה, כעצמאי הוא צריך לדרוש 35 לשעה (25*1.4)
אני לא מבינה גדולה בתחום, אבל כן שאלתי בזמנו את רו"ח מה כלול ומה לא, כי יש ניצול מחפיר בתחום הזה.
פרילנסרית שמקבלת 100 ש"ח לשעת חוג זה כמו 65 ש"ח כשכירה במקרה הטוב.
אני לא מבינה גדולה במספרים של יועצי מס ורואי חשבון.אז איך זה מסתדר עם זה?
אהה. והחינוך העצמאי כן מכיר ביום הזה...כי הם לא מכירים ביום הזה
מנגד יש לך כנראה חופשים שבחינוך העצמאי עובדים בימים האלו.
אף אחד לא מקנאאהה. והחינוך העצמאי כן מכיר ביום הזה...
ואגב, לא לקנא. אנחנו עובדות לפי הלוח העברי- מתחילת אלול ועד אמצע תמוז... בלי קשר ללוח הלועזי.
בשקלול כללי- אנחנו עובדות הרבה יותר- ומשתכרות הרבה פחות. אבל זה מה שיש...אף אחד לא מקנא
אבל יש ימים שבית יעקב לומדים ואתם לא כמו בין יום כיפור לסוכות כמו יום לפני יום כיפור ועוד כהנה וכהנה
זה לא הופך את זה לחוקי.הצחקתם אותי! (או, יותר נכון, העצבתם...)
אני עובדת קרוב ל-30 שנה בבית ספר פרטי- וכמובן גם ביום העצמאות. ומעולם! לא עלה בדעתם לשלם יותר מכרגיל...
ברור שלא.זה לא הופך את זה לחוקי.
הם חשופים לתביעהברור שלא.
אם היא חייבת לעבוד ביום העצמאות אז כןלא כזה ברור שמתקיימים שם יחסי עובד מעביד
עבדתי במקום גדול- ממשלתי כפרילנסר ולפי הנתונים הספציפיים התקיימו יחסים.לא כזה ברור שמתקיימים שם יחסי עובד מעביד
אני מאמינה שהם בדקו ועובדים לפי התנאים שמאפשרים להם להעסיק אותה כפרילאנס
(אחרת הם חשופים לקנסות מטורפים)
ו @חגית קרמר איך הגעת לכזה הפרש בין שכר של שכיר לשכר של עצמאי?
מחשבים בין 20%-40% תוספת כדי לקבוע שכר של פרילאנסר
אני יודעת מה מחשבים.ו @חגית קרמר איך הגעת לכזה הפרש בין שכר של שכיר לשכר של עצמאי?
מחשבים בין 20%-40% תוספת כדי לקבוע שכר של פרילאנסר
איך יכול להיות? הרי רו"ח פה אומרים שעלויות שכר זה עוד 33%ופרילנס שמקבל 60 לשעה זה כמו 25 לשעה של שכיר?
אני גם תוהה על זהאיך יכול להיות? הרי רו"ח פה אומרים שעלויות שכר זה עוד 33%
היה צריך להיות פער של אחוז כזה בין שכיר לפרילנס, לא?
למה זה יותר מכפול?
אני מכירה מתכנתות שבוחרות לעבוד כפרינלס במקום שכירה בכ"א וזה שכר של כשליש יותר
איך זה מסתדר עם פער 25 מול 60 זה 120%
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים