- הוסף לסימניות
מצלמת 6D מארק 1?
מה המחיר המקובל עבור מצלמה כזה?
אני צריכה מידע עבור תלמידה שלי.
מה המחיר המקובל עבור מצלמה כזה?
אני צריכה מידע עבור תלמידה שלי.
לאה את אמיתית?תודה רבה.
לאומת ה-80D,יש הבדל משמעותי?
יש לי את המצלמה הזאת 9 שנים (מאז שהתחלתי ללמוד צילום)הבנתי שיש בעיות רציניות בדגם הזה
אני יודעת שכיום ישר מהספק עוד לפני מע"מ זה עולה 4000 (חדש כמובן) ואני חושבת שבלי עדשה...לגבי מחיר
לפני שנה הציעו לי עליה 3000 שקל כולל עדשה.(יד 2)
יקרה לי מידי. אני רוצה משהו פחות או יותר עד 1000. לא מתכוונת ללכת על הטופ...עדשה מומלצת של קנון היא 24-105L /f4.
אישית אני ממליצה למי שברור לה שהיא 'הולכת' על זה שתקנה מיד מצלמה טובה,היי קופצת על האשכול.
אשמח לדעת האם מומלץ לי בתור מתחילה ממש לקנות מצלמה D6?
ואם כן איזו עדשה?
תודה מראש!
לי יש עדשה 85 מ"מ 1.8 ואני מרוצה ממנה מאוד, אבל קחי בחשבון שתצטרכי לקנות עוד עדשה רחבה יותר,בקשר לעדשה, אמרו לי מתחילה- רק קבועה, רק קבועה, רק קבועה! זה נכון?
יקרה לי מידי. אני רוצה משהו פחות או יותר עד 1000. לא מתכוונת ללכת על הטופ...
אם את קונה כרגע 6D עם עדשה 85 צמצם 1.8 את מסודרת לשנים הקרובות!!דבר ראשון, ממש תודה על התגובה המפורטת!
אני כרגע עובדת עם D4000 שקיבלתי מהמורה כחלק מהקורס בהשאלה עד סוף הקורס. להגיד שאני מרוצה- לא ממש...
אני רוצה משהו הרבה יותר מקצועי וטוב.
לקנות עכשיו מצלמה מסדרת R- לא ממש בתקציב שלי...
ואם לא D6, אז מה כן יכול להוציא לי תמונות טובות, ושאני אהנה מהתמונות גם כשאני אסתכל עליהם בלי עיבוד...?
סוני וניקון- פחות בא לי על זה, גם יש לי קשר עם הספק של קנון והוא מביא לי במחיר עלות.
בקשר לעדשה, אמרו לי מתחילה- רק קבועה, רק קבועה, רק קבועה! זה נכון?
יקרה לי מידי. אני רוצה משהו פחות או יותר עד 1000. לא מתכוונת ללכת על הטופ...
האמת שאני דיי טובעת בנושא... אם משהו יוכל לעזור לי ולעשות סדר, אני אהיה אסירת תודה אליו!
לא דומה לא כמעטD90 או D6 או משהו אחר....
מה זו העדשה הזו? מה יש בה? אם נגיד אני רוצה עדשה עם צמצם לא משתנה אבל כן עם זום זה סותר אחד את השני??? זה טוב?אם את קונה כרגע 6D עם עדשה 85 צמצם 1.8 את מסודרת לשנים הקרובות!!
זהו שאני לא רוצה את המצלמות האלה, אני כן רוצה משהו יותר מתקדם.אם את כן חושבת על מירולס יש גם דגמים לא מאד יקרים
כמו M10 שנותנת תוצאות ממש נחמדות (היא כן קרופ )
אבל כמובן רק עם עדשה קבועה עם צמצם פתוח ולא עם העדשת קיט שזה מגיע
ז"א שאני מאמינה שאני כן אתמקד יותר הצילומי חוץ, אז זה לא יתאים לי?לגבי המלצה על 24-105 זאת המלצה נכונה רק אם את מצלמת סטודיו או אירועים
לא רוצה ללכת עד כדי ככה רחוק...המחיר שלה ביד 2 סביב 2500 לגוף.
האופציה הקרובה והטובה יותר היא R שזו מצלמה מסדרת מצלמות ללא מראה שהן מתקדמות יותר,
הן קולטות את העין ומתפקסות עליה כך שאת לא כל כך מפספסת פוקוס ויש להן לייב ויו - את יכולה לראות בעינית
איך התמונה תיראה לפי הנתונים שבחרת.
המחיר שלה ביד 2 4500 וחדשה 6300 לגוף.
(הR היא פשרה טובה למי שרוצה מירורלס טובה ביחס למחיר)
אם את רוצה להתמקצע בצילומי חוץ את צריכה 6D ועדשה או 50 או 85 קבועה.כשזה ככה, איזה מצלמה אתם ממליצים? ואיזה עדשה? (לא רוצה לקנות כמה כשאני בקושי מבינה בזה...
ווווואו האמת שעכשיו הרגשתי שדיברו איתי עבריתאם את רוצה להתמקצע בצילומי חוץ את צריכה 6D ועדשה או 50 או 85 קבועה.
ועכשיו הסבר: עדשת זום איכותית היא מאוד יקרה, אז את לא יכולה להשקיעה בה,
ולכן העדשה הקבועה תיתן לך תוצאה טובה מאוד אבל את תצטרכי להתקדם ולהתרחק בעצמך.
יש לך או מצלמה קומפקטית שהיא פחות ממקצועית עם זום, או מקצועית בלי זום או מקצועית עם זום
מאוד יקרה, נכון שזום נותן המון אבל לאט לאט, אם תרוויחי תוכלי להשקיע.
דבר ראשון, שוב ממש תודה....ממה את לא מרוצה?
תפרטי, ואנסה בע"ה ובל"נ לענות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //