שוקולד מריר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בהגדרות של כרום ניתן לייצא קובץ אקסל עם הסיסמאות השמורות במחשב,
האם ניתן במקביל גם לייבא כזה קובץ?
תודה
תודה
אפשרי לייבא קובץ CSV, [תצטרכו גם לייצא אותו כך או להמיר אותו]בהגדרות של כרום ניתן לייצא קובץ אקסל עם הסיסמאות השמורות במחשב,
תודה
תוכל להסביר בבקשה?אפשרי לייבא קובץ CSV, [תצטרכו גם לייצא אותו כך או להמיר אותו]
רק זה דורש שינוי קטן בהגדרות מתקדמות של כרום, אם רלוונטי אני יסביר.
אני מעוניין לייבא, ועל זה ביקשתי הסבר.@בורג קטן במערכת זה מאוד פשוט, תכנס לפה: https://passwords.google.com/ תלחץ על הגדרות (אייקון של גלגל שיניים) בשורה השלישית יהיה לך "ייצא" (אגב, אהבתי את השם של הניק שלך)
תודה אכן זה עובד!!O. K @בורג קטן במערכת זה קצת מורכב, תעכוב.
בהצלחה!
- כנס לכתובת הבאה בדפדפן: chrome://flags/
- בשדה החיפוש תקליד "password import" (כמובן בלי גרשיים)
- תופיע לך שורה כזו עם תפריט נפתח בצד תלחץ על התשריט הנפתח ותבחר "Enable"
- יופיע לך בתחתית הדפדפן שאילתא האם להפעיל מחדש את הדפדפן, תבחר שכן (שים לב כשאתה מפעיל מחדש את הדפדפן אתה מתנתק מהחשבון גוגל שלך ומכל האתרים שאתה מחובר אליהם)
- אחרי ההפעלה מחדש והכניסה מחדש לחשבון גוגל, תגש להגדרות/ססמאות ליד השורה: "ססמאות שמורות" יש לך שלוש נקודות תלחץ עליהם, יופיע לך "ייבא".
וואוו!!! אתה ע-נ-ק!!!O. K @בורג קטן במערכת זה קצת מורכב, תעכוב.
בהצלחה!
- יופיע לך בתחתית הדפדפן שאילתא האם להפעיל מחדש את הדפדפן, תבחר שכן (שים לב כשאתה מפעיל מחדש את הדפדפן אתה מתנתק מהחשבון גוגל שלך ומכל האתרים שאתה מחובר אליהם)
- אחרי ההפעלה מחדש והכניסה מחדש לחשבון גוגל, תגש להגדרות/ססמאות ליד השורה: "ססמאות שמורות" יש לך שלוש נקודות תלחץ עליהם, יופיע לך "ייבא".
גמנישאילתי קצת אחרת
יש לי 2 חשבונות /משתמשים במחשב
אני מעוניין להעתיק את כל החיפושים, הססמאות ובקיצור הכל לגוגל כרום בחשבון השני
איך עושים את זה?
זה הכי פשוט, גוגל יצרו בשביל זה את הסנכרון.שאילתי קצת אחרת
יש לי 2 חשבונות /משתמשים במחשב
אני מעוניין להעתיק את כל החיפושים, הססמאות ובקיצור הכל לגוגל כרום בחשבון השני
איך עושים את זה?
עושה הכל, אך משום מה כאשר אני לוחץ על ייבוא ו'בחירת קובץ' - הוא לא מזהה את הקובץ שייבאתי למחשב.וואוו!!! אתה ע-נ-ק!!!
עושה הכל, אך משום מה כאשר אני לוחץ על ייבוא ו'בחירת קובץ' - הוא לא מזהה את הקובץ שייבאתי למחשב.O. K @בורג קטן במערכת זה קצת מורכב, תעכוב.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //