אני צריך יחסית שיתקתק תוך שבוע בערך. השאלה אם דואר ישראל בשרות היותר יקר של 24 וכדומה כן יהיה מהיר או שגם זה לא כמו שכתבה @קופיריטריתכמה זה דחוף?
חוץ מהמהירות האיטית, דואר ישראל הם בסדר גמור.
הקפצה.תודה לכל העונים.
עם הימישע פוסט יש לכם כן נסיון טוב ?
אשמח לשמוע יותר פרטים על הימישע פוסט והאם באמת מומלץ.היימישע פוסט הכי טוב
אבל לפחות אין פשלות בדואר ישראל או שגם בזה יתכנו פשלות ?דואר ישראל לא מתחייב על זמנים
בדואר רשום, היתרון שיש מעקב , אבל יכול לקחת גם זמן ארררוווךך
הפרטיים כמו היימשע פוסט ויש עוד כמה
לפעמים מתקתק, ופעמים רבות מזייף
יצא גם שמצאנו ערימה של מכתבים מונחת בפינת השכונה...
דואר ישראל לא מתחייב על זמנים
בדואר רשום, היתרון שיש מעקב , אבל יכול לקחת גם זמן ארררוווךך
הפרטיים כמו היימשע פוסט ויש עוד כמה
לפעמים מתקתק, ופעמים רבות מזייף
יצא גם שמצאנו ערימה של מכתבים מונחת בפינת השכונה...
מצטרף לשאלה. וכן אשמח לשמוע מה הכוונה ארוך.אבל לפחות אין פשלות בדואר ישראל או שגם בזה יתכנו פשלות ?
אבל לפחות אין פשלות בדואר ישראל או שגם בזה יתכנו פשלות ?
דואר רשום יכול להיות יומיים, שבועיים-שלושה (ממוצע) וחודשיים ויותרמצטרף לשאלה. וכן אשמח לשמוע מה הכוונה ארוך.
ומבחינת החברות הפרטיות מי הכי מומלץ?דואר רשום יכול להיות יומיים, שבועיים-שלושה (ממוצע) וחודשיים ויותר
פאשלות, ברור שיש, אני ממתינה כבר כמעט חצי שנה למענה מה קורה עם מעטפה (חשובה!!!!) ששלחתי בדואר רשום
בהתחלה קיבלתי הודעה שהמכתב יחזור כי הכתובת לא ברורה (היה רישום מסודר עם כתובת מדויקת על המעטפה)
ועכשיו אני ממתינה כבר כמה חודשים שיחזירו לי את המעטפה, על מנת שאשלח אותה בדרך אחרת...
וכאן יש לי מס' מעקב... בדואר רגיל/ דואר 24 / דואר של חברות פרטיות - אין מספר מעקב ...
יש עוד חברות או שרק הם ?היימישע פוסט הכי טוב
יש עוד חברות או שרק הם ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים