שאלה דחופה!!
עבדתי על קובץ שיתופי של גוגל שיטס.
המחשב פתאום נכנס לבעית גלישה וסגר את הקבצים
למחרת פתחתי את הגוגל שיטס והקובץ לא היה פשוט נמחק!!
כך גם טוענים כל אלו ששותפו בקובץ - שהקובץ נמחק ע" הבעלים.
האם יש כיצד לשחזר?
אנא עזרתכם!
www.prog.co.il
www.y4pc.co.il
המידע שהבאת מיועד לשיחזור גירסאות בקובץ קיים.![]()
מעשה ב-sheet פרק א' - ובו נספר איך שחזרנו את הנתון שנמחק
היסטוריית גירסאות ב-Google Sheet. איך לשחזר נתון שנמחק מהטבלה.www.prog.co.il
![]()
כיצד לצפות בגרסאות קודמות של קבצים שנוצרו ב- Google Docs, Sheets או Slides - Y4PC
צפייה בגרסאות קודמות בגוגל דוקס- במדריך הבא נסביר כיצד ניתן לצפות בגרסאות קודמות של מסמכים וקבצים שנוצרו ב- Google Docs, Sheets ו- Slides.www.y4pc.co.il
מעודכן.יש לי עוד בעיה
אני מכין טבלה לתשלומים כמו שעשית @אבי2021 עבודה מטורפת עזרת לי מאוד
זה הטבלה שלי
הבעיה שאני מכין את הנוסחה לטבלה שלמה ואז מה שקורה שבפונקציה של כמה כסף נגבה בשורות שאין בהם הלוואה נהיה שגיאה ואז אני לא יכול לעשות חישוב של כל הטור ביחד מה עושים עם זה
08/11/2022 מישהו ₪1,000.00 5 0 5 ₪0.00 08/04/2023 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899
מהמם תותח עלהקודם לא מושלם...
עכשיו זה סופי.
בהצלחה.
נסיתי למחוק קובץ וזה הודעה שקופצת לפני המחיקההמידע שהבאת מיועד לשיחזור גירסאות בקובץ קיים.
הבעיה שלי שהדף עצמו/ הקובץ כולו נעלם מרשימת הקבצים של גוגל שיטס שלי ואין אותו.
האם יש אשפה כל שהיא או סל מיחזור כלשהו בדרייב שאליו זה יכל אולי להגיע? או דרך נוספת לשחזור קבצים שנמחקו?
כן, אפשרי.מהמם תותח על
שאלה נוספת
אני עובד עם גוגל ולא על האקסל הזה
יש אפשרות גם שם שרק ברגע שממלאים נתון כל השורה תיצבע או שרק באקסל
אני מצליח לעשות עיצוב מותנה רק על הריבוע עצמוכן, אפשרי.
גם שם יש עיצוב מותנה.
בבקשהשלום וברכה,
אם מישהו פה יכול לתת לי רשימה (- טור) בקובץ אקסל (או בקובץ txt) של מספרים מ:1 עד 1,000,050(לא פחות !!!),
זה דחוף לי.
תודה רבה.
פחות מתמצא בגוגל שיטס.מהמם תותח על
שאלה נוספת
אני עובד עם גוגל ולא על האקסל הזה
יש אפשרות גם שם שרק ברגע שממלאים נתון כל השורה תיצבע או שרק באקסל
באותה מידה שאפשר לקחת נתונים מגליון אחד אפשר גם לקחת מהגליון השני. (או רק מהראשון או רק מהשני או גם וגם, מה שרוצים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים