שאלה נוספת עם אני עושה בטבלה הלוואות בתשלומים
עמודה של התשלומים וכל חודש מתעדכן אוטומטי שנגבה עוד כסף הבעיה שמתי שהתאריך עובר אז הוא כאילו מתחיל לצבור מינוסים יש דרך לעצור אותו

איך מוסיפים פונקציה שברגע שהמספר מגיע ל0 הוא לא ירד למינוס אלא ימחק אוטומטי

שאלה דחופה!!
עבדתי על קובץ שיתופי של גוגל שיטס.
המחשב פתאום נכנס לבעית גלישה וסגר את הקבצים
למחרת פתחתי את הגוגל שיטס והקובץ לא היה פשוט נמחק!!
כך גם טוענים כל אלו ששותפו בקובץ - שהקובץ נמחק ע" הבעלים.
האם יש כיצד לשחזר?
אנא עזרתכם!

המידע שהבאת מיועד לשיחזור גירסאות בקובץ קיים.
הבעיה שלי שהדף עצמו/ הקובץ כולו נעלם מרשימת הקבצים של גוגל שיטס שלי ואין אותו.
האם יש אשפה כל שהיא או סל מיחזור כלשהו בדרייב שאליו זה יכל אולי להגיע? או דרך נוספת לשחזור קבצים שנמחקו?

יש לי עוד בעיה
אני מכין טבלה לתשלומים כמו שעשית @אבי2021 עבודה מטורפת עזרת לי מאוד
זה הטבלה שלי
08/11/2022מישהו₪1,000.00505₪0.0008/04/2023
147412#DIV/0!30/12/1899
147412#DIV/0!30/12/1899
הבעיה שאני מכין את הנוסחה לטבלה שלמה ואז מה שקורה שבפונקציה של כמה כסף נגבה בשורות שאין בהם הלוואה נהיה שגיאה ואז אני לא יכול לעשות חישוב של כל הטור ביחד מה עושים עם זה
מעודכן.

קבצים מצורפים

• מעודכן תאריך פרוג.xlsx
    KB 13.3 · צפיות: 37
שלום וברכה,

אם מישהו פה יכול לתת לי רשימה (- טור) בקובץ אקסל (או בקובץ txt) של מספרים מ:1 עד 1,000,050(לא פחות !!!),

זה דחוף לי.

תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
המידע שהבאת מיועד לשיחזור גירסאות בקובץ קיים.
הבעיה שלי שהדף עצמו/ הקובץ כולו נעלם מרשימת הקבצים של גוגל שיטס שלי ואין אותו.
האם יש אשפה כל שהיא או סל מיחזור כלשהו בדרייב שאליו זה יכל אולי להגיע? או דרך נוספת לשחזור קבצים שנמחקו?
נסיתי למחוק קובץ וזה הודעה שקופצת לפני המחיקה
Screenshot of Google Sheets.jpg

תחפש באשפה של הדרייב

כאן יש הוראות של גוגל איך לשחזר קבצים שנמחקו

אגב,
פעם מישהו פנה אלי שהוא חושב שהוא מחק משהו מהמייל והוא לא מוצא את זה גם באשפה, וזה ממש חשוב ודחוף לו.
בקיצער הפך את כל העולם עד שבסוף פתאום הוא מוצא את זה מול העינים באיזה מקום בולט.
זאת אומרת מסיבה כלשהי המייל הועבר למקום שבו הוא לא חשב לחפש, וחיכה לו שם.
הוא כמעט הלך לשלם על שיחזור או לנסות להתחיל עבודה ענקית מאפס בגלל המייל הדחוף הזה...

בקיצור, אז בנוסף לכל החיפושים, תחפשו גם מול העינים במקומות פשוטים שמרוב פשיטותם לא חשבתם בכלל לבדוק שם.

איך עושים חיפוש בקובץ "שיטס"?

האם יש אפשרות לעשות נתונים משני גיליונות יחד
שריבוע איקס מגיליון 1
ועוד ריבוע איקס מגיליון 2
בגוגל שיטס!!!

קבצים מצורפים

• רשימת מספרים עד1000050.xlsx
    7.9 MB · צפיות: 56
האם יש אפשרות בגוגל שיטס
שברגע שנתונים של שורה מסוימת נמחקו אוטומטי יעלו השורות מתחת ???

@מרובע
שאתה עושה =sum וכו אז אתה רושם את הריבועים
והם חוזרים על עצמם בין גיליון לגיליון
אז איך גורמים להם להתחבר
ששורה B5 מגיליון 1 + D4 מגיליון 2 יביאו תוצאה בגיליון 3
ועוד שאלה יש אפשרות לעשות בגוגל שיטס
שאוטומטי שאתה מתחיל למלאות שורה כל השורה תתמלא בנוסחאות
לא בתור נוסחה
אלא משהו בגיליון עצמו ששורה שכביכול ממשיכה את הטבלה תתמלא בנוסחאות
וכן שמוחקים שורה באמצע האם יש אפשרות להעלות את הנתונים אוטומטי

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה