מרים כהן 123
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #9,581
לא הצלחתי להבין איך. אפשר הסבר צעד אחר צעד? תודה רבה
אני אסביר.לא הצלחתי להבין איך. אפשר הסבר צעד אחר צעד? תודה רבה
=MID(A1,2,LEN(A1))
סידרתי את זה שירשום אוטומטית רק בשבע שורות הראשונות בכל חודש, שבדרך כלל זה ההכנסות הקבועות, בשאר השורות זה לא מתעדכן וזה מיועד להכנסות משתנות.האם ניתן להוסיף בשורות הריקות למשל עבודה אשה וזה יוסף את עצמו בכל החודשים אוטומטית ?
או שבכל חודש צריך לרשום ידנית ?
בעיה מורכבת.השימוש עם subtotal בעמודה f בין עם קוד 9 או קוד 109 בעייתי וממאי נפשך.יש לי באקסל טור של חישוב שלוקח נתון מהשורה מעל, וכשאני עושה סינון החישוב משתנה. איך גורמים לנתונים לא להשתנות?
מצורף אקסל דוגמה
בעיה מורכבת.השימוש עם subtotal בעמודה f בין עם קוד 9 או קוד 109 בעייתי וממאי נפשך.
מפאת קוצר זמני לא ארחיב על כך כעת.
מה שאוכל להציע - טבלת עזר שתייבא נתונים מהמקור עם סינון מובנה בפונקציית filter
כלומר , לא להשתמש בסינון המובנה בשורה 1 באקסל.
הנה דוגמא
צפה בקובץ המצורף 1946349
ניתן להשתמש בטכניקה הזו למשלשאלה,
יש לי טבלה אחת עם שורות של מוצרים, לכל אחד יש מק"ט, כמות בחבילה, מחיר וכו'
וגם עמודה של כמות מוזמנת בשנה- שעמודה זו מתחלקת לשנים: 2022, 2023, 2024.... (כל שנה מוסיפים עמודה)
בטבלה אחרת אני רוצה לעשות כל מיני חישובים של דברים אחרים בתוספת הנתונים מהטבלה של המוצרים, ומעל טבלה זו (לא של המוצרים) יהיה תא עם רשימה נפתחת לבחירת השנה הרצויה לחישוב.
ואז לכל מק"ט יתן לי את הכמות שהוזמנה (מטבלת המוצרים) באותה שנה שבחרתי למעלה.
מקוה שהובנתי..
עם איזה פונקציה להשתמש?
אשמח מאד לעזרה! תודה
תודה רבה!יתן להשתמש בטכניקה הזו למשל
![]()
אם משהו לא ברור/לא מסתדר נא לשלוח גיליון שיטס דוגמא למייל (המופיע בפרופיל) ואטפל בשמחה
בהצלחה!
שאלה מצוינת.
את זה הבנתי,לגבי 0 משמעותו התאמה מדויקת
ברשימה שהשתבשה יש לפתוח עמודה ריקה ולבצע את פונקציית vlookup או xlookuo למשל.יש לי רשימה אשר השתבש מספר זהות בחלק מהאנשים,
ולכל לקוח יש אצלי מספר ID ייחודי ואני רוצה לייבא לכל אחד את המספר זהות הנכון לפי ID שלו,
(ברשימת המקור אשר ממנה אני מעונין לשאוב יש יותר שורות),
אשמח מאוד לעזרתכם
נא שלח גיליון דוגמא ותכתוב בו בבירור מה רצית לבצע ומהן התוצאות שאתה מצפה לקבלשאלה באקסל
האם יש אפשרות לעשות SUBTOTAL לפי תנאים /משולב עם FILTER
ללא שימוש בעמודת עזר?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים