האקסל ברור ומובן למילוי
לא הבנתי מזה נקרא להפעיל את המאקרו ?

שאלה למומחים
אני רוצה בעמודה של נקודות במספרים שימיר לי את הסמיילי למספרים
1747131040402.png

ניסיתי עכשיו, ועבד מצויין
תודה רבה לך, עשית חסד גדול להרבה אנשים שחיפשו אפשרות כזאת
אם אני ממלא הרבה פרטים באקסל, ואח''כ בוחר בטבלה רק את אלו שלרוונטים עכשיו להעברה, יעשה לי את הקובץ רק לנבחרים? או שיתקע?

אם אני ממלא הרבה פרטים באקסל, ואח''כ בוחר בטבלה רק את אלו שלרוונטים עכשיו להעברה, יעשה לי את הקובץ רק לנבחרים? או שיתקע?
יעשה קובץ לכולם
אפשר די בקלות לעשות מה שאתה מבקש אבל זה יצטרך להמתין עד אחרי שבועות.

יש דרך לעשות בגוגל שיטס שבכל פעם שאכנס לקובץ זה יפתח לי בשורה האחרונה בעמודה? או לפחות בשורה האחרונה שערכתי פעם אחרונה שהייתי במסמך?
יש לי קובץ עם מאות שורות, שכל כניסה אני צריך להוסיף עוד שורות, ובכל פעם אני צריך לגלול עד למטה

יש דרך לעשות בגוגל שיטס שבכל פעם שאכנס לקובץ זה יפתח לי בשורה האחרונה בעמודה? או לפחות בשורה האחרונה שערכתי פעם אחרונה שהייתי במסמך?
יש לי קובץ עם מאות שורות, שכל כניסה אני צריך להוסיף עוד שורות, ובכל פעם אני צריך לגלול עד למטה
הודעה בנושא 'האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס' https://www.prog.co.il/threads/האשכול-המרכזי-לשאלות-באקסל-גוגל-שיטס.499341/post-14897911

כאשר VLOOKUP לא מוצא נתון נרשם: #N/A
ואם אני עושה חישובים נוספים על טבלה זו (כאשר הנתונים הם מספרים)
א"א לחשב וכותב זאת גם בתוצאה
איך ניתן להמיר זאת ל-0 אך שהנוסחא תשאר?

כאשר VLOOKUP לא מוצא נתון נרשם: #N/A
ואם אני עושה חישובים נוספים על טבלה זו (כאשר הנתונים הם מספרים)
א"א לחשב וכותב זאת גם בתוצאה
איך ניתן להמיר זאת ל-0 אך שהנוסחא תשאר?
להוסיף לפני הנוסחה נוסחת IFERROR,

קראתי מאמר על נוסחת GROUPBY, נשמע טוב
אבל אין את זה אצלי באקסל
מה ניתן לעשות?

להתקדם עם גרסת האקסל או להשתמש בpivot table
באיזה גרסה יש את זה?

ושאלה אחרת לגבי הPIVOT או הGROUPBY,
אחרי שיש לי סיכות נתונים שבחרתי אני רוצה להוסיף על זה נתונים מהצד אך שיקובעו לאותם שורות. יש דרך לעשות את זה?

באיזה גרסה יש את זה?

ושאלה אחרת לגבי הPIVOT או הGROUPBY,
אחרי שיש לי סיכות נתונים שבחרתי אני רוצה להוסיף על זה נתונים מהצד אך שיקובעו לאותם שורות. יש דרך לעשות את זה?
pivot table יש גם בגרסאות ישנות מאוד.
הנוסחאות groupby ו pivotby יש באקסל 365 ואפשר להשתמש בהן במקום בכלי pivot table.
הגיוני שגם בone drive יש אותן.
את השאלה האחרונה לא הבנתי.

• תודה
Reactions: chh
אם יש לי 200 קבצי אקסל בכל אחד עמודות שונות וגם חופפות ואני רוצה לאחד את זה לאקסל אחד עם כלל העמודות כולל מיזוג שורות כפולות (ולקחת גם מהכפולות את כל העמודות מכל הקבצים ולאחד)
איך הכי נכון לעשות את זה

אשמח אם משהו יודע איך אני יכולה להגביל כניסה באקסל גוגל שיטס ע"י סיסמא.
יש לי מספר משתמשים שמשתמשים באותו כתובת מייל ואני רוצה שרק אחד מהמשתמשים יוכל לערוך את הקובץ בדרייב, אבל הוא גלוי לכולם אני רוצה שתהיה אפשרות כניסה עם סיסמא.
את האופציה הזו יש כמובן באקסל רגיל על המחשב שלא כל מי שעובד על המחשב יוכל לפתוח את הקובץ.

תודה מראש!!!

אשמח אם משהו יודע איך אני יכולה להגביל כניסה באקסל גוגל שיטס ע"י סיסמא.
יש לי מספר משתמשים שמשתמשים באותו כתובת מייל ואני רוצה שרק אחד מהמשתמשים יוכל לערוך את הקובץ בדרייב, אבל הוא גלוי לכולם אני רוצה שתהיה אפשרות כניסה עם סיסמא.
את האופציה הזו יש כמובן באקסל רגיל על המחשב שלא כל מי שעובד על המחשב יוכל לפתוח את הקובץ.

תודה מראש!!!
אין אפשרות של סיסמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה