איך עוברים בשיטס לתא לפי כתובת (באקסל יש חלונית של כתובת התא, וכשכותבים שם כתובת - נניח AV455 האקסל מעביר אותך ישירות לשם. בשיטס אין את החלונית הזו).

איך עוברים בשיטס לתא לפי כתובת (באקסל יש חלונית של כתובת התא, וכשכותבים שם כתובת - נניח AV455 האקסל מעביר אותך ישירות לשם. בשיטס אין את החלונית הזו).
עזרה> מקשי קיצור> להפעיל את הכפתור 'הפעלה של מקשי קיצור תואמים בגיליון האלקטרוני'.
כאשר הכפתור מופעל אפשר תמיד ללחוץ F5 ולקבל את התיבה למעבר לפי כתובת תא וכו'.

מישהו יודע אם יש אפשרות להגדיל את הסרגל של הלשוניות למטה - יש לי הרבה לשוניות למטה והייתי רוצה לראות אותם כולם ולעבור מאחד לשני במהירות. [יש אפשרות עם כפתור ימיני בעכבר אבל זה עדיין לא מהיר ואני שואל אם יש אפשרות להגדיל את התצוגה של הלשוניות].
תודה רבה

מישהו יודע אם יש אפשרות להגדיל את הסרגל של הלשוניות למטה - יש לי הרבה לשוניות למטה והייתי רוצה לראות אותם כולם ולעבור מאחד לשני במהירות. [יש אפשרות עם כפתור ימיני בעכבר אבל זה עדיין לא מהיר ואני שואל אם יש אפשרות להגדיל את התצוגה של הלשוניות].
תודה רבה

לעמוד במקום שסומן באדום ולגרור שמאלה.
1594561360302.png

תודה רבה על המענה
את זה כבר עשיתי מזמן אבל עדיין יש לי הרבה לשוניות ואני לא רואה את כולם

סליחה
אם מישהו יכול להסביר איך עושים כפול במקלדת בלי מספרים בצד
יש לי סימון של איקס במקש של P איך אני מגיע לזה ? תודה

שלום לכולם!

איך אני עושה מיספור לפי אלף בית באקסל?

שלום לכולם!

איך אני עושה מיספור לפי אלף בית באקסל?
תודה לכולם!

הסתדרתי

הוספתי טבלה בוורד עם מספר שורות שאני צריך הוספתי לה מיספור אלפבתי והעתקתי לאקסל.

אגב, גיליתי שהמיספור האלפבתי בוורד הוא עד שצ"ב, ואז הוא מתחיל שוב מא'.

תודה לכולם!

הסתדרתי

הוספתי טבלה בוורד עם מספר שורות שאני צריך הוספתי לה מיספור אלפבתי והעתקתי לאקסל.

אגב, גיליתי שהמיספור האלפבתי בוורד הוא עד שצ"ב, ואז הוא מתחיל שוב מא'.
העלתי לעיל רשימה עד תתקצט.

איזה אשכול מדהים
ישר כוח ל @מאסטר באקסל
את השאלה שלי הקפצתי מקודם כבר באשכול ישן ואח"כ ראיתי שיש אשכול יעודי לשאלות מסוג זה.

אני משתמש בגוגל שיטס באפשרות להמרת תאריך לועזי לעברי ע"י הוספת הנוסחה הזו
1583434560106.png

וזה יוצא כך (הפונקציה נמצאת בשורה השניה בתמונה)
1583434432114.png

(השורה התחתונה היא B5 והעליונה היא B4)

וזה ע"י תוסף Hebrew Date Converter בגוגל שיטס

שאלתי היא כזו- האם שייך בדרך כל שהיא לעשות שיהיה בשורה B5 את ההמרה של התאריך הלועזי לעברי אבל בדיוק חודש אח"כ, דהיינו שיהיה בשורה B5 התוצאה "יז בטבת תש"פ"?
שוב תודה רבה

איזה אשכול מדהים
ישר כוח ל @מאסטר באקסל
את השאלה שלי הקפצתי מקודם כבר באשכול ישן ואח"כ ראיתי שיש אשכול יעודי לשאלות מסוג זה.

אני משתמש בגוגל שיטס באפשרות להמרת תאריך לועזי לעברי ע"י הוספת הנוסחה הזו
1583434560106.png

וזה יוצא כך (הפונקציה נמצאת בשורה השניה בתמונה)
1583434432114.png

(השורה התחתונה היא B5 והעליונה היא B4)

וזה ע"י תוסף Hebrew Date Converter בגוגל שיטס

שאלתי היא כזו- האם שייך בדרך כל שהיא לעשות שיהיה בשורה B5 את ההמרה של התאריך הלועזי לעברי אבל בדיוק חודש אח"כ, דהיינו שיהיה בשורה B5 התוצאה "יז בטבת תש"פ"?
שוב תודה רבה
התחלתי משהו צריך להמשיך את זה,
בינתיים זה לא מבדיל בין אדר א' לב',
ולא מחליף שנים...

חודש קדימה

התחלתי משהו צריך להמשיך את זה,

בינתיים זה לא מבדיל בין אדר א' לב',

ולא מחליף שנים...

חודש קדימה

זה נחמד בשביל הספורט אבל אי אפשר להגיע עם זה לתוצאה שאתה רוצה.

כדי ליצור משהו אמיתי שיעבוד זה צריך להיות מבוסס על הטבלה שxl3391 הכינה:

מצ"ב קובץ תאריכים עבריים. מבוסס על התאריך העברי המובנה של אקסל.

שוב תודה רבה
תעשה בתא C4 נוסחה לחודש קודם של התאריך הלועזי, ואז את הנוסחה של העברי תעשה לפי התא בC
דוגמא
קוד:
=B4-30

צהריים טובים @מאסטר באקסל. כל הכבוד לך על העזרה!
שאלה מבור כמוני, איך עושים טבלת אקסל שנראית כמו דף חשבון בנק כך שבכל שורה יש סיכום? תודה מראש

אפשר להוסיף עמודה בטבלה, ולעשות סיכום של כל התאים עד שורה זו, לדוגמא בטבלה שהסכומים בעמודה A אז מקלידים בשורה 5
קוד:
=SUM(A1:A5)
בשורה 6
קוד:
=SUM(A1:A6)
וכן הלאה
בהצלחה

תעשה בתא C4 נוסחה לחודש קודם של התאריך הלועזי, ואז את הנוסחה של העברי תעשה לפי התא בC
דוגמא
קוד:
=B4-30
תודה רבה
הבעיה היא שלא כל החודשים הם של 30 יום

דווקא הקובץ שיטס ששיתפת היה ממש גאוני, חוץ מהבעיה של אדר א ואדר ב' הוא מצויין, אפילו על הבעיה של מעבר שנים אפשר לבודד את השנה ולתת שנה נוספת, לא ברור לי עדיין בדיוק איך אבל לפי מה ש/הבאת אז נראה שזה יהיה קטן עליך

(אולי אפילו אדר א' ואדר ב' פתיר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה