עזרה> מקשי קיצור> להפעיל את הכפתור 'הפעלה של מקשי קיצור תואמים בגיליון האלקטרוני'.איך עוברים בשיטס לתא לפי כתובת (באקסל יש חלונית של כתובת התא, וכשכותבים שם כתובת - נניח AV455 האקסל מעביר אותך ישירות לשם. בשיטס אין את החלונית הזו).
מישהו יודע אם יש אפשרות להגדיל את הסרגל של הלשוניות למטה - יש לי הרבה לשוניות למטה והייתי רוצה לראות אותם כולם ולעבור מאחד לשני במהירות. [יש אפשרות עם כפתור ימיני בעכבר אבל זה עדיין לא מהיר ואני שואל אם יש אפשרות להגדיל את התצוגה של הלשוניות].
תודה רבה
אשלום לכולם!
איך אני עושה מיספור לפי אלף בית באקסל?
תודה לכולם!שלום לכולם!
איך אני עושה מיספור לפי אלף בית באקסל?
העלתי לעיל רשימה עד תתקצט.תודה לכולם!
הסתדרתי
הוספתי טבלה בוורד עם מספר שורות שאני צריך הוספתי לה מיספור אלפבתי והעתקתי לאקסל.
אגב, גיליתי שהמיספור האלפבתי בוורד הוא עד שצ"ב, ואז הוא מתחיל שוב מא'.
לא מכירה P אבל לחיצה על SHIFT+8 זה כפול.סליחה
אם מישהו יכול להסביר איך עושים כפול במקלדת בלי מספרים בצד
יש לי סימון של איקס במקש של P איך אני מגיע לזה ? תודה
רוצה עוד תאריכים? אפשרי...
התחלתי משהו צריך להמשיך את זה,איזה אשכול מדהים
ישר כוח ל @מאסטר באקסל
את השאלה שלי הקפצתי מקודם כבר באשכול ישן ואח"כ ראיתי שיש אשכול יעודי לשאלות מסוג זה.
אני משתמש בגוגל שיטס באפשרות להמרת תאריך לועזי לעברי ע"י הוספת הנוסחה הזו
![]()
וזה יוצא כך (הפונקציה נמצאת בשורה השניה בתמונה)
![]()
(השורה התחתונה היא B5 והעליונה היא B4)
וזה ע"י תוסף Hebrew Date Converter בגוגל שיטס
שאלתי היא כזו- האם שייך בדרך כל שהיא לעשות שיהיה בשורה B5 את ההמרה של התאריך הלועזי לעברי אבל בדיוק חודש אח"כ, דהיינו שיהיה בשורה B5 התוצאה "יז בטבת תש"פ"?
שוב תודה רבה
תודה רבה!
התחלתי משהו צריך להמשיך את זה,
בינתיים זה לא מבדיל בין אדר א' לב',
ולא מחליף שנים...
חודש קדימה
מצ"ב קובץ תאריכים עבריים. מבוסס על התאריך העברי המובנה של אקסל.
תעשה בתא C4 נוסחה לחודש קודם של התאריך הלועזי, ואז את הנוסחה של העברי תעשה לפי התא בCשאלתי היא כזו- האם שייך בדרך כל שהיא לעשות שיהיה בשורה B5 את ההמרה של התאריך הלועזי לעברי אבל בדיוק חודש אח"כ, דהיינו שיהיה בשורה B5 התוצאה "יז בטבת תש"פ"?
שוב תודה רבה
=B4-30
תודה רבהתעשה בתא C4 נוסחה לחודש קודם של התאריך הלועזי, ואז את הנוסחה של העברי תעשה לפי התא בC
דוגמא
קוד:=B4-30
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים