- הוסף לסימניות
- #3,421
יתכן שיש כבר הערה אחרת בתא?
יתכן שיש כבר הערה אחרת בתא?
1. המאקרו הזה מוסיף הערה לתא ולא ערך לתא
Range("B5")
ActiveCell
החלפתי והגיעה ההודעה הזו שלמטה.1. המאקרו הזה מוסיף הערה לתא ולא ערך לתא
2. הוא מוסיף הערה לתא B5 ולא לתא שעליו עומדים. לכן גם כנראה השגיאה כי אי אפשר להוסיף הערה לתא שכבר קיימת בו הערה. אפשר לשנות את הטקסט שלה או למחוק אותה.
3.אם הצורך הוא שבתא שעליו עומדים תתווסף ההערה אז לשנות בקוד את
לקוד:Range("B5")
קוד:ActiveCell
נראה לי שכן. מה עושים עכשיו? מבטלים את כל הטבלה ומגדירים מחדש?זו הודעה שמתקבלת כאשר הטבלה מוגדרת עד השורה האחרונה של הגיליון, זה המקרה?
יש משהו שמחזיר את הטקסט חזרה למצב נוסחה? (נניח אני רוצה לעשות שינויים בטקסט של הנוסחה וליצור נוסחה חדשה מזה)FORMULATEXT
כשעומדים על הטבלה, בכרטיסיה עיצוב טבלה יש אפשרות לשנות גודל הטבלה.נראה לי שכן. מה עושים עכשיו? מבטלים את כל הטבלה ומגדירים מחדש?
להחליף את כל ההחלפתי והגיעה ההודעה הזו שלמטה.
(וגם ניסיתי להחליף בשלושת המקומות שכתוב B5 - הגיעה הודעה)
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 987393
Range("B5")
תודה רבה!! זה יחסוך לי המון זמן!!תזכה למצוותלהחליף את כל ה
לא רק מה שבסוגרייםקוד:Range("B5")
מתקבלת הודעה כלשהי?יש לי קובץ אקסל מגירסה ישנה
שלא נפתח
יש דרך לפתוח בכל זאת?
תנסו באפשרויות> מרכז יחסי האמון> הגדרות מרכז יחסי אמון> תצוגה מוגנת
תודה!תנסו באפשרויות> מרכז יחסי האמון> הגדרות מרכז יחסי אמון> תצוגה מוגנת
להוריד את סימוני ה V
לאשר
לצאת מאקסל לגמרי ולהכנס מחדש.
לפתוח שוב את הקובץ
אם עדיין מתקבלת שגיאה לצרף שוב צילום מסך.
לאחר הטיפול בענין של הקובץ הזה צריך להחזיר את סימוני ה V הנ"ל
אז אולי לנסות הפוך. כן לסמן. למרות שמוזר.תודה!
הבעיה ששום V לא מסומן שם...
ניסיתיאז אולי לנסות הפוך. כן לסמן. למרות שמוזר.
אחרי כל שינוי יצאת לגמרי מאקסל והתקבלה אותה הודעה?ניסיתי
וניסיתי גם לבטל
לא נפתח![]()
כן, בדיוקאחרי כל שינוי יצאת לגמרי מאקסל והתקבלה אותה הודעה?
לקחת את הרשימה של הדיוור הראשון,אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי, מאסטרים באקסל...
אם יש לי קובץ של רשימת מדוורים (מיוצא מתוך רב מסר)
ויש לי קובץ נוסף של רשימת מדוורים
ואני רוצה שיצא לי בסוף מי שנמצא בדיוור הראשון ולא בשני
כלומר להסיר את החופפים בשני הקבצים ושיישאר לי רק מה שלא חופף
יש אפשרות לעשות כזה דבר?
שאלה נוספת
אם יש לי טבלה שאני רוצה להסיר בה כפילויות
איך עושים את זה?
פשוט שאם יש מאותה שורה 3 פעמים נניח הוא ישאיר לי רק אחת.
אבל זה לא ממש אותה שורה כי נניח רק העמודה של המייל והשם זהה ושאר העמודות שונות.
תודה תודה תודה!!!
=MATCH(A1,טבלת_דיוור_שני)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים