- הוסף לסימניות
- #1,441
מה הפירוש?הסוללה פשוט נמסה.
מה הפירוש?הסוללה פשוט נמסה.
נגמרת מהרמה הפירוש?
אם לשיאומי יש גירסה חדשה, והיבואן החליט לתת גם לרוכשים הישנים להתעדכן בה, אז צריך לברר היכן אפשר לעשות זאת.זה נכון בעוד פלאפונים? (יש לי פיספוסי שיחות גם בשיאומי)
סלקום.באיזה חברה סלולרית אתה ??
מה זאת אומרת?הסוללה פשוט נמסה.
מה זאת אומרת?
נגמרת מהר
אני חושבת שהוא של פירסט-פון, טעיתי?ואין לי מושג מי עומד מאחורי המכשיר הנהדר הלז.
ידוע לך אם בסלקום יש להם בעיה של התחברת לG4?באיזה חברה סלולרית אתה ??
כל יום ברור שצריך השאלה לכמה זמן פחות או יותר אפשר להשאיר את הטלפון ללא הטענה ?יש כזה דבר?
לי יש כרגע 4*4 חוץ מהנושא של הבטריה שחייבים להטעין כל יום
נראה לי שיש לו את כל הרשימה
ממליצה מאד!!נוקיה 225
ישנוקיה 208 לא יודע אם יש אפשרות לנגן
הבנתי שהרבה פעמים הוא לא מקבל שיחותיש כזה דבר?
לי יש כרגע 4*4 חוץ מהנושא של הבטריה שחייבים להטעין כל יום
נראה לי שיש לו את כל הרשימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים