לכאורה יש פה חסרון שהמשתמש חייב להיות משתמש שאיננו מקומיhttp://www.surfingintime.com
לא מתאים למה שכתבת.
תבדוק את האפשרות של ווינדוס:
https://support.microsoft.com/he-il/help/12413/microsoft-account-what-is-family-group
net user username /times:M-F,10:00-22:00;Sa-Su,09:00-23:00
אני לא יודע אם מייקרוסופט מימשו את זה בצורה נכונה, אבל זה לא אמור להיות שייך לעקוף בלי הרשאות מנהלומשהו שקשה יחסית לעקיפה
תשתמש בפקודה net user
למשל פקודה זו מגביל את הכניסה לימי ב-ו 10:00-22:00, ובשבת ויום ראשון 9:00-23:00
קוד:net user username /times:M-F,10:00-22:00;Sa-Su,09:00-23:00
אני לא יודע אם מייקרוסופט מימשו את זה בצורה נכונה, אבל זה לא אמור להיות שייך לעקוף בלי הרשאות מנהל
אפשר לעשות מספר קבוצות ביום?
כגון 13-14
17-19
net user <שם משתמש> /times:su-sa,13:00-14:00,17:00-19:00
וכן איך מבטלים
תודה רבה
net user <שם משתמש> /time:all
זה לא כלול בפקודה הנ"ל. בשביל זה צריך לתזמן משימה כמו שכתב @P-E-B-C-a"Cוהאם אפשר לעשות יציאה בסיום הזמן באופן אוטומטי
לא חייב LOG OFF מספיק LOCKאתה יכול לעשות בין טווח זמן אחד למשנהו פסיק (,) ועוד טווח זמן.
לגבי Log off, אתה יכול לתזמן בתוך המשתמש משימה שתריץ Logoff בשעות הנ"ל.
הסתדרתילא חייב LOG OFF מספיק LOCK
כך אני מרויח שעבודות נשמרות
אפשר דוגמא מה אני צריך לכתוב בסקריפט ?
השאלה אם המגבלות מגבילים גם פתיחת נעילה או רק כניסה חדשה...
תשתמש בפקודה net user
למשל פקודה זו מגביל את הכניסה לימי ב-ו 10:00-22:00, ובשבת ויום ראשון 9:00-23:00
קוד:net user username /times:M-F,10:00-22:00;Sa-Su,09:00-23:00
אני לא יודע אם מייקרוסופט מימשו את זה בצורה נכונה, אבל זה לא אמור להיות שייך לעקוף בלי הרשאות מנהל
על זה אני שואל אם זה מגביל גם כניסה למחשב נעול, לדעתי זה מגביל רק כניסה חדשה. שווה לבדוק.זה בשילוב מה שכתבת
נבדוק בערבעל זה אני שואל אם זה מגביל גם כניסה למחשב נעול, לדעתי זה מגביל רק כניסה חדשה. שווה לבדוק.
עובד גם אחרי נעילהנבדוק בערב
ונעדכן
@echo off
timeout /t 120 /nobreak
net user <username> /active:no
זה עובד מעולהאפשר ללכת פשוט בכיוון אחר ולעשות הכל דרך מתזמן המשימות.
כלומר - אם לדוגמא אתה רוצה שבשעה 13:02 משתמש מסויים לא יהיה זמין, תוכל לתזמן משימה לשעה 13:00 המפעילה את הסקריפט הבא:
קוד:@echo off timeout /t 120 /nobreak net user <username> /active:no
כאשר <username> הינו שם המשתמש שאתה מעוניין שלא יהיה זמין
@echo off
timeout /t 10 /nobreak
net user test /active:yes
rundll32 user32.dll, LockWorkStation
חשבתי שיהיה לך את הבעיה הזאת.זה עובד מעולה
הבעיה היחידה זה רץ בחלון גלוי
יש מצב שזה יהיה מאחורה?
עריכה:
כשאני מריץ את זה ממשימה מתוזמנת זה עובד מאחורה אבל זה לא נועל את היוזר
אני מריץ את זה בצורה של קובץ BAT
@P-E-B-C-a"Cקוד:@echo off timeout /t 10 /nobreak net user test /active:yes rundll32 user32.dll, LockWorkStation
start /min "path to first script"
יש לך שם של תוכנה כזו מומלצת?חשבתי שיהיה לך את הבעיה הזאת.
אתה צריך סקריפט קצת יותר מתוחכם.
אבל אתה צריך או לדעת CMD בשביל לבנות אותו או למצוא מישהו שיסכים לבנות לך אותו.
בעיקרון אתה צריך לעשות בדיקה איזה משתמש מחובר כרגע ואם המשתמש הנוכחי הוא מרשימת המשתמשים שאמורים להתנתק כרגע, לנתק אותו ואז להוציא את המשתמש מפעולה (active:no), ובמידה והמשתמש המחובר כרגע הוא משתמש שיכול להמשיך לרוץ, פשוט לרוץ על שאר המשתמשים ולהוציא אותם מכלל שימוש.
בנוסף - רצית שהסקריפט ירוץ ברקע ללא פתיחת חלון CMD.
אם אתה רוצה להשתמש בשורות קוד פשוטות של CMD תוכל לעשות עוד סקריפט שמכיל את הפקודה הבאה:
כאשר במקום המחרוזת "path to first script" אתה מכניס את הנתיב של הסקריפט הראשון שכתבנו כבר.קוד:start /min "path to first script"
זה בעצם פיתרון חלקי, כי הוא כן פותח חלון CMD, אבל הוא יהיה ממוזער ולא מול העין.
אם תרצה שהסקריפט ירוץ לגמרי מאחורי הקלעים, תצטרך להשתמש בתוכנות צד שלישי [לפחות עד כמה שידוע לי]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים