- הוסף לסימניות
תודה רבהעבודה מדהימה, ממש כזקן ורגיל
עבודה יפהפייה!!
נראה מושקע ביותר....
תודה רבה ! שמח לשמוע שאהבתםמושלם, צבעים יפים מראה נקי לעין!
תודהמיוחד במינו
גם ביקורות והערות יתקבלו בברכה
פחות התחברתי לשיר השירים שלא מיושר לשני צדדים.
ובטקסט רץ מודגש הייתי משתמש במשקל יותר קריא.
תודה רבה ! הכריכה דווקא הכי התאימה לי לסגנון הנקי של ההגדה, תודהעבודת אומנות - בהשראת ההגדות האמנותיות העתיקות, עם טוויסט עכשווי. מדהים.
דווקא הכריכה - אולי עדיין לא ברמת שלימות כמו ההגדה עצמה - ייתכן שכדאי שתיקח השראה מהיכן שלקחת את ההשראה של ההגדה.
משקל ארט לא עשוי לטקסט רץ
בכותרות ובפתיח הוא מדהים!
ברץ צריך פונט נעים לעין, למען ירוץ עיני הקור בה,
ארט לא משקל נעים לעין כשזה בקריאה ברצף
עברתי על כל ההגדה...
אין מילים! השקעה מטורפת!
תוצאה מרשימה ומושכת!
פרזנטציה מעולה!
אהבתי את הדיוק בפרטים קטנים, כמו מילים ראשונות בפסקה מודגשות, סוגרים בעיצוב שונה משאר הטקסט, ועוד... בקיצור השקעת המון בהיררכיה הטיפוגרפית!
רק בגלל שהשקעת כ"כ בפרטים הקטנים, אני מרשה לעצמי להעיר כמה הערות בקטנה:
- כפי שהעירו קודמי, הטקסט בשיר השירים ולדעתי גם בחד גדיא (ובבית השלישי של אחד מי יודע), צריך להיות מיושר בלוק, כמו כל טקסט רץ בספר סטנדרטי (בפרט ספרי קודש).
- מנגד, הטקסט בעמוד השני של הזכויות וכו' ייראה יותר טוב אם יהיה מיושר למרכז ולא בלוק.
- בעמוד השער, העיטורים מהצדדים 'מעוכים'. לדעתי כדאי לחשוב על פתרון אחר...
- בעמוד 2 נשאר חלל ריק. זה מציק (לי בכל אופן) בעין.
- במקרה שאין מנוס - לדעתי עדיף לסיים את שני הטורים באותו הגובה ולהוסיף מתחת במרכז אלמנט תוחם, כמו בעמוד 4 ועוד.
יש לך את זה!
- כמו כן עדיף (בפרט ביצירה אמנותית כמו שלך) פשוט לשבור את הראש איך למנוע מצב כזה, אם ע"י משחק בטיפוגרפיה, אלמנטים תואמים, איורים וכדו'.
- כפי שכבר העירו, משקל ארטקסט אינו מתאים לטקסט רץ.
- בסימני הסדר הייתי מגדיל במעט את הריווח בין השורות.
- ובכותרות סימני הסדר לאורך ההגדה, הייתי מצמם את הרווח בין האותיות.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //