א
איצה מאייר
אורח
- הוסף לסימניות
"ואהבת לרעך כמוך" (וד"ל)
כשהנידון הוא חזנות- צריך לקחת בחשבון שאנשים שמבקשים מהחזן "לתת קטע" פעמים רבות פשוט רוצים לכבד אותו.נכתב ע"י pr;554253:חזן מפורסם שמשפחתינו הכירה סיפר לנו,
שכשהיה מוזמן לשמחות של אנשים עשירים וכבודים - (הזמינו אותו לא כחזן)
היו תמיד מבקשים ממנו 'תעשה קטע אחד', 'רק תזמן בצורה מיוחדת'...
אחת הפעמים בעל השמחה היה יהלומן, וגם - ביקש ממנו 'לתת קטע',
שאל אותו החזן -
בחתונה של הבן שלי, אם אבקש ממך לתת יהלום קטן - איך תרגיש?
החזנות שלי, זה היהלומים שלי!!
...
מה דעתכם?.
Time is moneyנכתב ע"י פופקו;554617:תחזרו אלף פעמים על הקטע -"זמן שווה כסף", והכל יובן בקלות.
נכתב ע"י פופקו;554617:תחזרו אלף פעמים על הקטע -"זמן שווה כסף", והכל יובן בקלות.
כדי לעדן את הבדיחה הייתי אומרת:"איזה קול... ממש מזכיר את משה רבינו" על ההמשך הייתי מדלגת. (ההומור היהודי אין כמוהו... עד שמגיע לעניינים שבקדושה - זה קו אדום)נכתב ע"י דניאל נ;554649:מסופר על יהודי שנסע לחו"ל ופגש שם את חבר נעורים מישראל כששאל אותו מה עושה שם החבר השיב בגאווה : אני בשליחות אני החזן המקומי תבוא בשישי בערב ותרווה נחת היהודי מגיע ושומע את החזן המהולל שקולו כעורב ממוצע או צפרדע ביצות מצוי היהודי בקושי מתאפק עד סוף התפילה וכשהחבר ניגש ושואל אותו איך הייתה התפילה הוא משיב בלי היסוס : אתה ממש כמשה רבנו כמובן החבר מתמוגג מנחת אולם אז היהודי שומע גערה מאחוריו הוא מסתובב ורואה זקן שנוזף בו במבט מוכיח : אתה לא מתבייש ?? משה רבנו היה מגמגם.
ערכתי את הודעתי תודה על ההארה הכ"כ נכונה..נכתב ע"י נוי;554662:כדי לעדן את הבדיחה הייתי אומרת:"איזה קול... ממש מזכיר את משה רבינו" על ההמשך הייתי מדלגת. (ההומור היהודי אין כמוהו... עד שמגיע לעניינים שבקדושה - זה קו אדום)
נכתב ע"י אברומי נויבירט;554683:חבר'ה, אתם סוטים מהאשכול !
ומביישים את החזנים.
אם כבר סטינו...
ראש הקהל ירד לפני התיבה.
כשסיים ניגש אליו זקן ואמר:
הוי, היית כל כך מיוחד
חבל שלא שמעתי אותך ברדיו.
ברדיו?! שאל החזן
כן, ענה הזקן,
ברדיו, יכולתי לכבות אותך.
חבר'ה, לא לסטות מנושא האשכול.
נכתב ע"י פריידי;554622:מותר לי לשלוח אשכול זה לאחת שאין לה מחשב כלל? על דעת הקהל הקדוש?
בזמנו היא טענה אני עבדתי במקום מסוים וציירצי להם שם אלפי תמונות בחינם מבלי לדרוש שקל.
למה את לא מוכנה כשאת עובדת אצלי(מורה) לעשות שכפולים בחינם ועוד עבודות...? למה כל בקשה נגמרת בכסף?
כשעניתי לה שהמחשב והידע והתמונות ששילמתי עליהם כסף מלא (כגון דיסקים של סינפסה וכו')
היא פשוט לא הבינה מבחינתה כאילו היא קנתה צבעי קרש.
היא עוד קראה לי חצופה וחסרת רצון בסיסי לעזור בהתנדבות וברוח פטריוטית למקום ש"כולנו" רוצים בתקומתו.
השאלה היא, מה את מצפה שיצא לך מזה?נכתב ע"י פריידי;554725:תודה לך.
התכוונתי פשוט להעתיק הכל לדיסק ולשלוח בדואר.
אולי היא תבין את מה שניסיתי להסביר לפני שנה.
חבר של בעלי היה בבית מלון ופגש שם את... מרדכי בן דוד, הוא בקש ממנו לעלות מוסף, מי שהיה לידו אמר לו שאין סכוי. אז החבר אמר למרדכי בן דוד שזה מאד ישמח אותו ואת אשתו. והוא הסכים.נכתב ע"י אושר;554610:כשהנידון הוא חזנות- צריך לקחת בחשבון שאנשים שמבקשים מהחזן "לתת קטע" פעמים רבות פשוט רוצים לכבד אותו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים